Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Θα-νά-σι-μος Ρή-το-ρας: ...και βγαίνετε σαν το γάτο που κάνει τη δουλειά και φωνάζει κι από πάνω... (VIDEO)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Θανάσης Παφίλης: Πίσω από τη δικομματική αντιπαράθεση κρύβεται η κοινή στρατηγική για τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης
Τρίτη 26/07/2016 - 16:59
Συνηθισμένο δικομματικό σκηνικό με εναλλαγές ρόλων χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης της ΝΔ  για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την επιβολή των capital controls, την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Όπως είπε, στόχος αυτής της αντιπαράθεσης είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα και ο εγκλωβισμός του σε δευτερεύοντα θέματα, ώστε να αποκρύπτονται οι πραγματικές αιτίες που οδηγούν σε όλα αυτά που ζει καθημερινά.
Επισήμανε ακόμη ότι η οξύτητά της επιχειρεί επίσης να αποκρύψει την κοινή στρατηγική των αστικών κομμάτων για τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και ποιος τον υπηρετεί καλύτερα καθώς επίσης και τη θέση της χώρας στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.