Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Κατερίνα Γεράκη - Ιάσονας Αποστολόπουλος: Άκούστε πώς ΔΕΝ ήθελαν να κάνουν διάσωση — 26.000 πνιγμένοι από το 2014 — 45.000 άνθρωποι από το Τομπρούκ στην Καλαβρία σε 4 μήνες — Οι αρμόδιες αρχές παραβιάζουν την κοινή λογική ισχυριζόμενοι ότι οι μετανάστες αρνούνταν κάθε βοήθεια — Η ενέργεια του Λιμενικού παραπέμπει σε push back, όπως στο Φαρμακονήσι — Υπάρχουν συμμορίες που πληρώνονται από την ΕΕ και χρησιμοποιούν πραγματικά πυρά κατά των διασωστικών(!!) — Γιατί το Λιμενικό έδωσε φαΐ και νερό και όχι σωσίβια;;; — Όταν βρίσκει τέτοιες βάρκες τις αφήνει να φύγουν κι ας πνιγούν οι πρόσφυγες στα νερά του γείτονα — Η Ελλάδα κατηγορεί την Τουρκία για push forward και κανείς δεν μιλάει για την Ιταλία που κατηγορεί εμάς — Η βία του ελληνικού κράτους στα σύνορα έχει αυξήσει δραματικά τα ναυάγια... (2 VIDEO)

Μεσόγειος: Υγρός τάφος για μετανάστες και πρόσφυγες

*

Φυλλάδιο ΚΚΕ: 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ - δυνατός ο λαός!

*

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

«Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», γιατί «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς φτάνει από τις Κομματικές Οργανώσεις το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάη

#εκλογες2023

*

#ΜΟΝΟ_ΚΚΕ

*

#ΠΑΜΕ

*

 Κ. ΓΕΡΑΚΗ

Πλήθος τα αναπάντητα ερωτηματικά για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

Σάββατο 17/06/2023 - 09:29

Τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές επισήμανε η Κατερίνα Γεράκη υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Αθήνας μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιούνη στο κανάλι Kontra.

Υπογράμμισε ότι χρειαζόταν εξ΄ αρχής να υπάρχει ένα σχέδιο για ν΄αντιμετωπιστεί το ναυάγιο και ν΄αποτραπούν οι εκατοντάδες θάνατοι και δεν μπορεί οι αρμόδιες αρχές να παραβιάζουν την κοινή λογική ισχυριζόμενοι ότι οι μετανάστες αρνούνταν κάθε βοήθεια, όταν όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι διακινητές ήταν αυτοί που αρνούνταν ενώ το σαπιοκάραβο ήταν υπερφορτωμένο.

Κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη πολιτική δεν είναι της διάσωσης αλλά της καταστολής, του διωγμού των μεταναστών και προσφύγων για να φύγουν από την επικράτεια του ενός ή του άλλου κράτους και να μην φέρουν την ευθύνη.

902

*

Ιάσονας Αποστολόπουλος - Ναυάγιο Πύλος: Δεν έγινε προσπάθεια διάσωσης - Πώς μπορούσαν να τους σώσουν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.