Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Γιώργος Μαργαρίτης: Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός θα έχει ανάγκη από ένα ισχυρό ΚΚΕ δίπλα του (AUDIO) — ΚΚΕ: Το αντίπαλο δέος — #ΕΚΛΟΓΕΣ - #ΚΚΕ - #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ και στις δεύτερες εκλογές! — Μόνοι τους και όλοι μας — Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό - #ΜΟΝΟ_ΚΚΕ

*

Φυλλάδιο ΚΚΕ: 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ - δυνατός ο λαός!

*

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

«Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», γιατί «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς φτάνει από τις Κομματικές Οργανώσεις το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάη

#εκλογες2023

*

Βλέπε και:

Δημήτρης Κουτσούμπας - Ομιλία στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Στις 25 του Ιούνη αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον λαό είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ — Όσο περισσότεροι είναι οι βουλευτές του ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατοί θα είναι οι αγώνες μας, μέσα κι έξω από τη Βουλή (VIDEO) — ΚΚΕ: Το αντίπαλο δέος — #ΕΚΛΟΓΕΣ- #ΚΚΕ - #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ και στις δεύτερες εκλογές!

*

#ΜΟΝΟ_ΚΚΕ

*

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός θα έχει ανάγκη από ένα ισχυρό ΚΚΕ δίπλα του (AUDIO)

Παρασκευή 02/06/2023 - 15:01

Το ΚΚΕ ήταν το κόμμα που έκανε πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια, που υπεράσπισε τα σπίτια του λαού από τους πλειστηριασμούς και γι’ αυτό ο λαός πρέπει να το ενισχύσει κι άλλο στις εκλογές, γιατί και την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ισχυρό ΚΚΕ, τόνισε ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Ηρακλείου και αφυπηρετήσας καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του ΑΠΘ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Περιγράφοντας την επόμενη μέρα, ανέφερε ότι περιλαμβάνει το ασφυκτικό πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης, όπου η ανάκαμψη αφορά τα κέρδη του κεφαλαίου και είναι απατηλή η ελπίδα ότι τα χρήματα θα καταλήξουν στους εργαζόμενους.

Περιλαμβάνει μια πολιτική που στόχο έχει όλα να αγοράζονται και να πουλιούνται για το κέρδος, όπως η Ενέργεια, η Υγεία, η Παιδεία και το νερό, με τα δικαιώματα των εργαζομένων να μένουν στο ναδίρ. Περιλαμβάνει επίσης την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και τους ανταγωνισμούς τους με άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και συμμαχίες.

Ταυτόχρονα, αναφορικά με τα κελεύσματα του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ, ο Γ. Μαργαρίτης ξεκαθάρισε ότι η πολιτική του κόμματος αυτούς στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους της χώρας, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια που είχε την διακυβέρνηση, αλλά και ως αντιπολίτευση.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.