Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Σοφιανόν το σαφές: Η κατάργηση του ΦΠΑ η μόνη ανάσα στο λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα — ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ ψήφισαν τους κανονισμούς της ΕΕ για «πράσινα» χαράτσια σε εισιτήρια, αυτοκίνητα και κατοικίες — Η έκθεση της Κομισιόν λέειότι πρέπει να φορολεηλατηθεί ο αυτοαπασχολούμενος για να διευρυνθεί η πίτα — Το 95% των φόρων στο λαόν και μόλις 5% τους ομίλους με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων (VIDEO) — ΚΚΕ: Το αντίπαλο δέος — #ΕΚΛΟΓΕΣ - #ΚΚΕ - #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ και στις δεύτερες εκλογές! — Μόνοι τους και όλοι μας — Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό - #ΜΟΝΟ_ΚΚΕ

*

Φυλλάδιο ΚΚΕ: 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ - δυνατός ο λαός!

*

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

«Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», γιατί «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς φτάνει από τις Κομματικές Οργανώσεις το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάη

#εκλογες2023

*

#ΜΟΝΟ_ΚΚΕ

*

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Η κατάργηση του ΦΠΑ η μόνη ανάσα στο λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα (VIDEO)

Στο λαό το 95% των φόρων και μόλις 5% τους ομίλους με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων

Δευτέρα 05/06/2023 - 08:04

Ο λαός πληρώνει το 95% των φόρων και μόλις 5% το κεφάλαιο με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στην ΕΡΤ. Για αυτό χρειάζεται μια μαχητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση, ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ για να ρηγματώσουμε τον αρνητικό συσχετισμό, σημείωσε. 

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα φορολογικά υπογράμμισε ότι έφεραν και διατήρησαν τον ΕΝΦΙΑ, μονιμοποίησαν τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα ενεργειακά προϊόντα, ψήφισαν τους κανονισμούς της ΕΕ για «πράσινα» χαράτσια σε εισιτήρια, αυτοκίνητα και κατοικίες που θα επιβαρύνουν το λαό, ενώ αντίθετα κράτησαν το αφορολόγητο των εφοπλιστών, μείωσαν τη φορολογία στα μερίσματα από το 15%, στο 10% και έπειτα στο 5%.

Η κατάργηση του ΦΠΑ στα λαϊκά είδη κατανάλωσης, που προτείνει το ΚΚΕ, είναι το μόνο μέτρο ανάσα σε ένα λεηλατημένο εισόδημα που δεν φτάνει έως το τέλος του μήνα, σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, ενώ για τους πλειστηριασμούς υπογράμμισε ότι η απάντηση είναι αυτό που γίνεται σε κάθε γωνιά της χώρας με την αποτροπή δεκάδων πλειστηριασμών και εξώσεων.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.