Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Θανάσης Παφίλης: Το Ασφαλιστικό απαλλάσσει το κεφάλαιο. Οδηγεί στην ιδιωτική ασφάλιση. Περιγράφεται με ακρίβεια στη «Λευκή Βίβλο» της ΕΕ (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟ «MEGA»
Η αντιλαϊκή επίθεση είναι σχεδιασμένη, με στόχο την εξόντωση των πιο φτωχών λαϊκών στρωμάτων
(VIDEO)
Παρασκευή 12/02/2016 - 10:43
«Η επίθεση σε όλα τα λαϊκά στρώματα είναι σχεδιασμένη και έχει στόχο να πληρώσουν αυτοί που πληρώνουν πάντα την κρίση, έχει στόχο να φύγουν από τη μέση μικρομεσαίοι επαγγελματίες, να γίνει πιο φθηνή η εργατική δύναμη, να καθαρίσουν με το Ασφαλιστικό και να μην πληρώνει τίποτα το κεφάλαιο ώστε να εισχωρήσουν σε όλους αυτούς τους τομείς μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» την Παρασκευή 12 Φλεβάρη, προσθέτοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει εκεί ακριβώς που σταμάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Όσον αφορά το Ασφαλιστικό, υπογράμμισε ότι στόχος είναι να απαλλαγούν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι από την υποχρέωσή τους για την Κοινωνική Ασφάλιση,  ώστε να οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτική, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης, θυμίζοντας ότι αυτές οι κατευθύνσεις περιγράφονται εδώ και χρόνια με ακρίβεια στη «Λευκή Βίβλο» της ΕΕ.
Πρόσθεσε ότι το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης το απορρίπτουν όλοι, γιατί τσακίζει τις συντάξεις, ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτική ασφάλιση, ενώ συρρικνώνει μικρούς αγρότες και επαγγελματίες, επιστήμονες και άλλους και επισήμανε ότι δικαίως ζητούν την απόσυρσή του.
Χαρακτήρισε προσχηματικό το διάλογο στον οποίο καλεί τους αγρότες η κυβέρνηση, στελέχη της οποίας την ίδια ώρα συκοφαντούν τους αγρότες και μιλούν για υποκινούμενους αγώνες. Όσοι επιχειρήσουν να συκοφαντήσουν το αγροτικό κίνημα, θα το εισπράξουν πίσω πολλαπλά, κατέληξε ο Θανάσης Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.