Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Αλεξάνδρα Μπαλού: Το κεφάλαιο πρέπει να ξεφορτωθεί το κόστος και το κράτος να ταΐσει τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ‒ Ακύρωση μόνο με τους αγώνες του λαού (VIDEO, 3:55 - Πιο απλά δεν γίνεται)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ «ΣΚΑΪ»
Αλ. Μπαλού: Η ακύρωση αυτή της πολιτικής θα γίνει μόνο με τους αγώνες του λαού
(VIDEO)
Κυριακή 21/02/2016 - 11:46
Η υπόθεση του Ασφαλιστικού δεν είναι απλά υπόθεση όπως λένε ότι «δεν υπάρχουν λεφτά» ή ότι «δεν είναι βιώσιμο» είναι κομμάτι της συνολικής πολιτικής που ακολουθεί και αυτή η συγκυβέρνηση, σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Σημείωσε ότι το Ασφαλιστικό δείχνει ότι το κεφάλαιο θέλει να ξεφορτωθεί αυτό που θεωρεί κόστος, αλλά και ότι το κράτος πρέπει να πετάξει από πάνω του το βάρος της κοινωνικής πολιτικής, όπως είναι η ασφάλιση, η Υγεία και η Παιδεία, αλλά και ότι πρέπει να ταΐσει τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Υγεία.
«Η ακύρωση αυτής της πολιτικής, θα γίνει μόνο με τους αγώνες του λαού» , τόνισε η Αλ. Μπαλού, «με την ενότητα, με τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους, για να ακυρώσουν και τα μέτρα και την πολιτική, αλλά και τους πολιτικούς εκφραστές της», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.