Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Γκουτζα(μα)νηδες κι Αλαφ(ρ)ογιώργοι: Ακόμα κι αν τους πουλήσει ο Μπούτας και το ΚΚΕ (1:00) ‒ Τέτοιο πράμα αυτός δεν άκουσε (1:55) και ελεύθερη κουβέντα κάνουμε ‒ Ε(θνικά) Ρ(εντίκολα) Τ(ιποτολογίας) - (VIDEO)

Όλα τα παπαγαλάκια...
(VIDEO)
Τετάρτη 10/02/2016 - 10:36
Όλα τα παπαγαλάκια σε διάταξη μάχης για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των αγροτών και ιδιαίτερα τις δυνάμεις που εκφράζουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών. Στο μάτι όλων τους μπήκε το συλλαλητήριο των αγροτών την Παρασκευή που αποφάσισε η σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων την περασμένη Κυριακή. Τι ανακάλυψε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Σπύρος Γκουτζάνης, σε χτεσινή εκπομπή της ΕΡΤ; Ότι «ο Β. Μπούτας, που ζήταγε παλιά όλα τα κιλά όλα τα λεφτά, έρχεται στην Αθήνα για να κάνει διάλογο με τον Τσίπρα και να κλείσει τους αγώνες». (Σημ. Μπ.: Ειπώθηκε όπως ακριβώς είναι γραμμένο στον τίτλο).
Πού τα βρήκε αυτά ο εν λόγω δημοσιογράφος; Προφανώς στη φαντασία του ή τα άντλησε από τα διάφορα βρώμικα επιτελεία της συκοφαντίας και παραπληροφόρησης που βάζουν στο στόχαστρο τους αγρότες που κινητοποιούνται. Την απάντηση, βέβαια, την πήρε από τον ίδιο τον Β. Μπούτα και τον Ρ. Μαρούδα, που παρενέβησαν στην εκπομπή λίγα λεπτά αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.