Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Καθαρό Διαμάντι (Μανωλάκου): Να ποιες είναι οι προτάσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες - Να ποια είναι η Ε.Ε. της απανθρωπιάς και του πολέμου (6λεπτο VIDEO για γρήγορους παίχτες)

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1
Οι προτάσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες δεν αναιρούν την αντιασφαλιστική και φορολογική πολιτική
(VIDEO)
Τρίτη 23/02/2016 - 12:26
«Ψευτοβελτιώσεις χωρίς αντίκρισμα» χαρακτήρισε τα μέτρα για τους αγρότες, που πρότεινε η κυβέρνηση, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ 1 την Τρίτη 23 Φλεβάρη.
Όπως είπε τα μέτρα αυτά δεν αναιρούν τον αντιλαϊκό πυρήνα της φορολογικής και ασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης και κάλεσε τους αγρότες «να μην την πατήσουν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και να ενισχύσουν τον αγώνα τους με τα άλλα στρώματα, που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική.
Αναφερόμενη στο Προσφυγικό επισήμανε ότι το δράμα της προσφυγιάς είναι το αποτέλεσμα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι η πρόσφατη απόφαση της ΕΕ με την οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα μείνουν τα σύνορα ανοικτά είναι κενό γράμμα. Πρέπει άμεσα να δοθεί η δυνατότητα να πάνε οι πρόσφυγες εκεί που θέλουν, σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «βασικό τους δικαίωμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.