Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Λιάνα Κανέλλη: Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο (και η απουσία του Κοτζιά), ιμπεριαλιστικό παιχνίδι τακτοποίησης συμφερόντων (VIDEO)

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Επικίνδυνη η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα το Προσφυγικό
*
Βλέπε επίσης:
και

Τετάρτη 17/02/2016 - 12:36 - Ενημέρωση: Τετάρτη 17/02/2016 - 12:43
Στους κινδύνους που συνεπάγεται η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Προσφυγικό αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στο «MEGA» το βράδυ της Τρίτης.
Τόνισε ότι  η  παρουσία του ΝΑΤΟ δεν έρχεται να εξασφαλίσει το Προσφυγικό, αλλά στοχεύει πρώτα απ' όλα στον έλεγχο των συνόρων Τουρκίας - Συρίας και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον αυξημένο -για τους δικούς της λόγους- ρόλο της Ρωσίας στην περιοχή. 

Είπε ότι πρόκειται για ένα ιμπεριαλιστικό παιχνίδι τακτοποίησης συμφερόντων στην περιοχή και τόνισε ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για τον ελληνικό λαό καταγεγραμμένος και υπογραμμισμένος από το ΚΚΕ τουλάχιστον από το 2010.
Διευκρίνισε ότι η απειλή προέρχεται από τα μεγάλα συμφέροντα που σε αυτήν τη φάση επιλέγουν να κρατήσουν τα συμφέροντα της Τουρκίας σε εκείνο το επίπεδο που ωφελεί τα δικά τους συμφέροντα, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι σημερινές οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, αλλά υπάρχει η συμφωνία της Μαδρίτης, τα Ίμια, η γκριζοποίηση του Αιγαίου, με στόχο την υφαλοκρηπίδα, τα χωρικά ύδατα, την ΑΟΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.