Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

➽ ΟλΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ➽ Απεργούμε για τις ζωές μας, κόντρα στα κέρδη τους! ➽ Κανείς για δουλειά ➽ SPOT

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ

Απεργούμε για τις ζωές μας, κόντρα στα κέρδη τους! - Κανείς για δουλειά (SPOT)

Δευτέρα 26/02/2024 - 08:17

Το σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» θα συγκλονίσει ξανά όλη τη χώρα, στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη, την οποία προετοιμάζουν εντατικά σε όλη τη χώρα  εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Με διεκδικήσεις για τη ζωή των εργαζομένων, με πρωτοβουλίες για την άνοδο της οργάνωσης και της αγωνιστικής δράσης στους χώρους δουλειάς, η απεργία στις 28 Φλεβάρη αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο σταθμό για την ένταση της διεκδίκησης των εργαζομένων.

H απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας έχει οριστεί στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια και την ίδια ώρα  στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Έναν χρόνο μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις που προκάλεσε η απώλεια 57 συνανθρώπων μας στις ράγες της πολιτικής κόστους - οφέλους, σωματεία και φορείς διατρανώνουν για μια ακόμα φορά ότι δεν θα επιτρέψουν να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το έγκλημα. Εξάλλου, στις ίδιες «ράγες» εκτροχιάζεται κάθε πλευρά της ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους: Οι μισθοί ροκανίζονται από την ακρίβεια και εξαντλούνται στις 19 κάθε μήνα, οι δημόσιες δομές Υγείας βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω της υποστελέχωσης, η μόρφωση και οι σπουδές μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Οι διεκδικήσεις των συνδικάτων εστιάζουν μεταξύ άλλων στις ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, στην κατάργηση των αντεργατικών νόμων και επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα συνδικάτα. Στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 900 ευρώ, με ρήτρα αναπροσαρμογής με βάση τον πληθωρισμό και καθολική επαναφορά των τριετιών, ενσωματώνοντας την περίοδο 2012 - 2023, όπως και της αρχής της ευνοϊκότερης σύμβασης. Επαναφορά των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα στους δημοσίους υπαλλήλους, επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτατου μισθού για όλους τους ανέργους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο, κόντρα στα ωράρια εξόντωσης των εργαζομένων.

«Όχι στις ΝΑΤΟικές δαπάνες - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους», λένε ακόμα τα συνδικάτα, που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στους δρόμους ενάντια στην αποστολή της φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Video of Όχι συμβουλές! Αυξήσεις τώρα.. Δεν κάνουμε οικονομία στις ανάγκες μας! 28 Φλεβάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Για την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις και τις διεκδικήσεις για αυξήσεις στους μισθούς έχουν καταγραφεί πλήθος από σκηνές και ατάκες στον ελληνικό κινηματογράφο. Το ΠΑΜΕ με σειρά σποτ φέρνει στο προσκήνιο με χιουμοριστικό τρόπο την απεργία στις 28 Φλεβάρη.

Στο νέο σποτ ο Χρόνης Εξαρχάκος δέχεται συμβουλές για να τα «βγάλει πέρα»…

Όχι συμβουλές! Αυξήσεις τώρα.. Δεν κάνουμε οικονομία στις ανάγκες μας!

28 Φλεβάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Για αυξήσεις, εδώ και τώρα στους μισθούς μας!

Για την προστασία του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος!

Δείτε τα προηγούμενα χιουμοριστικά spot:

Ρεκόρ απεργιακών αποφάσεων

Εκατοντάδες είναι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συντονίζουν τον απεργιακό τους βηματισμό στις 28 Φλεβάρη. Ήδη οι αποφάσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων έχουν ξεπεράσει τις 260. Τα Εργατικά Κέντρα που έχουν πάρει απεργιακή απόφαση έχουν φτάσει τα 35, αριθμός - ρεκόρ για απεργία όπου η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ δεν έχει πάρει απόφαση.

Αποφάσεις έχουν πάρει τα Εργατικά Κέντρα: Αθήνας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Άρτας, Βόλου, Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Έβρου, Έδεσσας - Αλμωπίας, Ελασσόνας, Εύβοιας, Ζακύνθου, Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς», Θεσπρωτίας, Θήβας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Κιάτου, Κομοτηνής, Κορίνθου, Λακωνίας, Λαμίας, Λάρισας, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Λευκάδας, Λιβαδειάς, Ορεστιάδας, Παλλεσβιακό, Πάτρας, Πειραιά, Σαλαμίνας, Σάμου, Τρικάλων, Φωκίδας.

Επίσης, οι Ομοσπονδίες: Οικοδόμων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Λογιστών, Φαρμάκου, Ειδικής Αγωγής, Μεταλλωρύχων (ΟΜΕ), Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ), Τύπου - Χάρτου, Εμφιαλωμένων Ποτών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Χημικής Βιομηχανίας, Μεταφορών, Θεάματος - Ακροάματος, Ηλεκτρολόγων (στάση εργασίας), Ενέργειας, Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΣΕΓΟ), ΠΟΣΠΕΡΤ (στάση εργασίας) Ιατρικών Επισκεπτών.

Δεμένα τα βαπόρια, καθηλωμένα τα αεροπλάνα, «φρένο» στα τρένα

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) και ο Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών  έχουν πάρει απόφαση για απεργία, καθηλώνοντας τα αεροπλάνα στις 28 Φλεβάρη. Με αυτό τον τρόπο παίρνουν θέση υπέρ της ασφάλειας των επιβατών και των πληρωμάτων και διεκδικώντας όλες τις αναγκαίες προσλήψεις, συστήματα και τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Από τον χώρο του σιδηρόδρομου, με το ιδιαίτερο βάρος που έχει το προσωπικό του έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, απόφαση για απεργία έχουν πάρει τόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών όσο και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.

Παναττική απεργία έχουν προκηρύξει τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, καλώντας τους ναυτεργάτες στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου να συμμετάσχουν στην απεργία και στη συγκέντρωση στα Προπύλαια. Επιπλέον, οργανώνουν απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 το πρωί στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά (πλοία «Blue Star»). Στην απεργία συμμετέχει και η ΠΕΠΡΝ (Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών).

Απεργιακές αποφάσεις έχουν πάρει και οι Ομοσπονδίες από μεγάλους βιομηχανικούς κλάδους, με χιλιάδες εργαζόμενους, όπως η Ομοσπονδία Ενέργειας, η Ομοσπονδία Χημικής Βιομηχανίας και από τις συγκοινωνίες η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), αλλά και η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ). Επίσης, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, η μεγαλύτερη στον ιδιωτικό τομέα.

Αποφάσεις για απεργία έχουν πάρει επίσης η ΑΔΕΔΥ για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και οι Ομοσπονδίες του Δημοσίου, ανάμεσά τους και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών από τις 9:00 το βράδυ την Τρίτη 27 Φλεβάρη έως τις 9:00 το βράδυ την Τετάρτη 28 Φλεβάρη.

Από την μεγάλη συγκέντρωση και την πορεία στη Νέα Ιωνία.

Το απεργιακό κάλεσμα φτάνει σε κάθε χώρο δουλειάς, με περιοδείες, συσκέψεις, εξορμήσεις, γενικές συνελεύσεις, συζητήσεις. 

Το Σάββατο διοργανώθηκαν πικετοφορίες σε δήμους της Αθήνας, ενόψει της απεργίας. Το σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» και το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή του λαού της Νέας Ιωνίας στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, ακούστηκαν δυνατά από εκατοντάδες διαδηλωτές, στην συγκέντρωση που οργάνωσαν 23 σωματεία και μαζικοί φορείς της Ν. Ιωνίας το πρωί του Σαββάτου. 

Οι μικροί επαγγελματίες στον δρόμο, απεργούν οι αυτοκινητιστές ταξί

Τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που οργανώνεται στις 28 Φλεβάρη, μαζί με τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα που τη συγκεκριμένη μέρα απεργούν, προετοιμάζουν συνδικαλιστικές οργανώσεις αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών.

Η ΟΒΣΑ και άλλες Ομοσπονδίες, Ενώσεις και Σωματεία καλούν σε συγκέντρωση την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια, ενώνοντας τη φωνή των μικρών επαγγελματιών με τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τη μικρομεσαία αγροτιά. «Στις 28 Φλεβάρη όλοι στον δρόμο μαζί με όλο τον λαό. Να βροντοφωνάξουμε και πάλι, έναν χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη: "`Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας"», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΟΒΣΑ.

Στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες από συνδικαλιστικούς φορείς των επαγγελματιών περιλαμβάνεται και η απόφαση του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) για 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Φλεβάρη. Στις 27 Φλεβάρη το ΣΑΤΑ πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μεταφορών, ενώ στις 28 Φλεβάρη καλεί σε Γενική Συνέλευση στις 11 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας

Για την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 28 Φλεβάρη δρομολογούνται λεωφορεία από τις εξής περιοχές:

  • Άγιοι Ανάργυροι - Καματερό, στις 8:45 π.μ., από στάση Μανάρα στο Καματερό και στις 9 π.μ., από πλατεία Αγίων Αναργύρων 
  • Άνω Λιόσια, στις 8.30 π.μ., από τριγωνική πλατεία (πίσω από το Δημαρχείο)
  • Ασπρόπυργο στις 8.45 π.μ. από την παραλία
  • Ελευσίνα, στις 8.30 π.μ. από δημοτικό πάρκινγκ
  • Κόκκινο Μύλο, στις 8.45 π.μ., από τριγωνική πλατεία
  • Μενίδι, στις 8.45 π.μ., από πλατεία Καράβου
  • Ολυμπιακό Χωριό, στις 8.30 π.μ., από Κακλαμανάκη 21
  • Χαλάνδρι, στις 8:30 π.μ. στα Cocomat
  • Μαρούσι -Κηφισιά, στις 8 π.μ. από γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι
  • Αγία Παρασκευή, στις 8.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
  • Μελίσσια- Πεντέλη, στις 8:15 Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής
  • Βριλήσσια, στον Κωτσόβολο στην Λεωφόρο Πεντέλης.
  • Καλύβια, 8.30 π.μ., δημαρχείο.
  • Κερατέα, 8.20 π.μ., πλατεία Αγίου Δημητρίου.
  • Λαύριο, 8 π.μ., ΟΤΕ.
  • Μαρκόπουλο, 8.40 π.μ., φανάρια νεκροταφείου.
  • Νέα Μάκρη, 8.30 π.μ., πλατεία.
  • Ραφήνα, 8.45 π.μ., ΟΤΕ.

Στις 9.30 π.μ. έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Καρόλου (κτίριο ΟΣΕ): Εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, στον σιδηρόδρομο, ναυτεργάτες, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, μαζικοί φορείς των δήμων της Αττικής.

Προπύλαια: Σωματεία Εκπαιδευτικών, Σωματεία Εργαζομένων στα Πανεπιστήμια και στα Ερευνητικά Κέντρα, Σύλλογοι Φοιτητών, Σύλλογοι στην Επαγγελματική Κατάρτιση, Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων.

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις

Σε δεκάδες πόλεις έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής απεργιακές συγκεντρώσεις για τις 28 Φλεβάρη:

Αθήνα, 10.30 π.μ., Προπύλαια

Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Άγαλμα Βενιζέλου

Πάτρα, 10.30 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Αγ. Νικόλαος, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Αγρίνιο, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Αίγιο, 10 π.μ., κεντρική πλατεία

Αλεξανδρούπολη, 10.30 π.μ., δημαρχείο

Αλιβέρι, 10 π.μ., Άγαλμα του Λιγνιτωρύχου

Αμαλιάδα, 9 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο

Άμφισσα, 10.30 π.μ., πλατεία Λαού

Άργος, 10.30 π.μ., πλατεία Αγίου Πέτρου

Αργοστόλι, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Άρτα, 10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Αταλάντη, 12μ., κεντρική πλατεία

Βέροια, 10.30 π.μ., πλατεία Δημαρχείου

Βόλος, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Γιάννενα, 10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Γιαννιτσά, 11 π.μ., πλατεία ΕΠΟΝ

Γρεβενά, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Δράμα, 11.30 π.μ., Διοικητήριο

Έδεσσα, 11 π.μ., Μικροί Καταρράκτες

Ελασσόνα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Ζάκυνθος, 9.30 π.μ., πλατεία Αγίου Μάρκου

Ηγουμενίτσα, 10.30 π.μ., πλατεία Δημαρχείου

Ηράκλειο, 10 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Θάσος, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία Λιμένα 

Θήβα, 12 μ., πλατεία Αγίων Θεοδώρων

Ιεράπετρα, 11 π.μ, κεντρική πλατεία

Ικαρία, 11 π.μ., πλατεία Ευδήλου

Ιστιαία, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Καλαμάτα, 11 π.μ., παλιό δημαρχείο (Αριστομένους)

Καλλονή Λέσβου, 11 π.μ., Πάρκο

Καλαμπάκα:, 10:30 π.μ. κεντρική πλατεία

Καρδίτσα, 12 μ., κεντρική πλατεία

Καρπενήσι, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Καστοριά, 11 π.μ., ΠΕ Καστοριάς (παλιά Νομαρχία)

Κατερίνη, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Κέρκυρα, 11 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Κοζάνη, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Κομοτηνή, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Κόρινθος, 11 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Κως, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Λαμία, 11.30 π.μ., πλατεία Πάρκου (σε περίπτωση βροχής η συγκέντρωση θα μεταφερθεί στην μεγάλη αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας, Λεωνίδου 9 -11)

Λάρισα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Λευκάδα, 11 π.μ., πλατεία Αγίου Μηνά

Λιβαδειά, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Μαντούδι, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Μύρινα Λήμνου, 10.30 π.μ., λιμάνι

Μυτιλήνη, 11 π.μ., πλατεία Σαπφούς

Νάουσα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ναύπακτος, 10.30 π.μ., πλατεία Κεφαλόβρυσου

Πρέβεζα, 10.30 π.μ., παλιά ΚΤΕΛ

Πτολεμαΐδα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Πύργος, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα

Ρέθυμνο, 10.30 π.μ, δημαρχείο

Σάμος, 10 π.μ., Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ

Σαντορίνη, 12.30 μ.μ., Φηρά

Σκόπελος, 10:30 π.μ. παραλία

Σητεία, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Σπάρτη, 10.30 π.μ., Πάρκο ΟΤΕ

Τρίκαλα, 11.00 π.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου και στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. και πορεία στο σιδηροδρομικό σταθμό

Τρίπολη, 10.30 π.μ., πλατεία Πετρινού

Τύρναβος, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Φάρσαλα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Φλώρινα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Χαλκίδα, 12 μ., πλατεία Δικαστηρίων

Χανιά, 10.30 π.μ., πλατεία Αγοράς

902

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.