Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ο Παναγιώτης Μακρής της Καισαριανής - Τιμητική εκδήλωση, 20 Οκτ. 2016, 18.30


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητέ Κύριε / Κυρία,
Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον επίτιμο Δήμαρχο της Καισαριανής Παναγιώτη Μακρή, αποφάσισε τη μετονομασία της κεντρικής πλατείας της πόλης σε «πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή» με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτώβρη 2016 και ώρα 18.30.
Ο Παναγιώτης Μακρής αναδείχθηκε σε πραγματικό σύμβολο της Καισαριανής και των αγώνων της. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αγώνα του λαϊκού κινήματος. Ο ίδιος κομμάτι του λαού μας, δέθηκε με τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία της πόλης με  άρρηκτους δεσμούς, μπαίνοντας επικεφαλής στην πάλη τους για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, αλλά και για τα απλά, τα καθημερινά.
Εμάς τους ίδιους, μας δίδαξε να αγαπάμε βαθύτερα τους ανθρώπους του μόχθου. Μας δίδαξε να στηρίζουμε την πάλη του λαού και να στηριζόμαστε από τον ίδιο τον λαό στον αγώνα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.
Η προσφορά του αποτελεί παρακαταθήκη για το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος.
Τιμάμε τον Παναγιώτη Μακρή συνεχίζοντας σήμερα στο δρόμο που αυτός ακολούθησε.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, αποκαλυπτήρια αναθηματικής πλάκας, οπτικοακουστικό αφιέρωμα στη ζωή και τη διαδρομή του Παναγιώτη Μακρή και μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».
Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.