Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Και για την ασφάλειά μας: Ε-ε-έρχεται το 4ο (Αλλά το ΣτΕ θα το κρίνει αντισυνταγματικό, μαζί με τον Τοτό)

−Σας χαιρέτισα;... Δεν σας χαιρέτισα... Χαίρετε, τι κάνετε, καλά, ευχαριστώ!
*
Αμετακίνητο το ΔΝΤ: Το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να διευθετηθεί
*

ΔΝΤ
Θεωρεί «μη βιώσιμο» το ασφαλιστικό σύστημα, ανοίγοντας θέμα νέων μέτρων
Πέμπτη 27/10/2016 - 19:40
Νέα αντιασφαλιστικά μέτρα ζητάει το ΔΝΤ, στο όνομα της «βιωσιμότητας» του ασφαλιστικού συστήματος. Ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, δήλωσε πως το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας «δεν είναι βιώσιμο», καθώς το έλλειμμά του ετησίως αγγίζει το 11% του ΑΕΠ, έναντι 2,5% που είναι ο μέσος όρος στην ΕΕ, προσθέτοντας πως αυτό «πρέπει να αντιμετωπιστεί».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασίσει το ΔΝΤ μέσα στο Δεκέμβρη εάν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, συνέδεσε το χρόνο λήψης της απόφασης, με την έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους που θα υποβληθεί τον Δεκέμβρη στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου μαζί με τα συμπεράσματα του πρόσφατου ελέγχου που διενήργησε το ΔΝΤ.
Εκφράζοντας την αντίθεση του ΔΝΤ με το στόχο που έχει τεθεί για τα πρωτογενή πλεονάσματα, δήλωσε πως η συμμετοχή του Ταμείου προϋποθέτει πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ ή την υιοθέτηση ενός ακόμη πιο «φιλόδοξου» προγράμματος μεταρρυθμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.