Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Μικρή ΔΕΗ: Βαθιά σκοτάδια για τον ελληνικό λαό ψήφισε η συγκυβέρνηση ‒ Yπό το φως των μονοπωλίων η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ‒ Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα (VIDEO) ‒ Ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα (VIDEO)

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»
Οι ομιλίες της Αλ. Παπαρήγα και βουλευτών του ΚΚΕ

Με τις ψήφους της συγκυβέρνησης ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», ενώ «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Δημοσίευση: Τετ, 09/07/2014 - 20:49
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 09/07/2014 - 20:51
Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ
Δημοσίευση: Τετ, 09/07/2014 - 19:56
Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ τόνισε: 
«Με το νόμο για την παραπέρα απελευθέρωση της αγοράς της ενέργειας, με βάση τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, θα την πληρώσει πάλι ο λαός της πατρίδας μας, θα την πληρώσουν τα λαϊκά νοικοκυριά, που θα δουν τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος να εκτινάσσονται πάλι στα ύψη.
Θα την πληρώσουν συνολικά οι εργαζόμενοι του κλάδου στην ενέργεια, με περιορισμό των εργασιακών τους δικαιωμάτων, με μειώσεις μισθών, και μια σειρά άλλα αντιδραστικά μέτρα.
Ο λαός μας, η νεολαία, θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, όλοι οι κλάδοι σε λαϊκή συμμαχία, σε ενιαίο μέτωπο, για να αντιμετωπιστεί αυτή η αντιδραστική πολιτική.
Να είμαστε σε ετοιμότητα για το νέο νόμο που ετοιμάζεται ενάντια στο συνδικαλιστικό κίνημα, με παραπέρα περιορισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που φτάνει μέχρι την κατάργηση της απεργίας».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.