Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Συρία: 270 άνθρωποι σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές (VIDEO)

Συρία: 270 άνθρωποι σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές
Δημοσίευση: Σάβ, 19/07/2014 - 14:45
Εκατοντάδες άνθρωποι σφαγιάστηκαν στη Συρία από ισλαμιστές που κατέλαβαν κοίτασμα φυσικού αερίου στην περιφέρεια της πόλης Χομς.
Η οργάνωση «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» ανακοίνωσε ότι διαθέτει στοιχεία για 270 νεκρούς που σκοτώθηκαν από το «Ισλαμικό Κράτος».
Επίσης, υποστήριξε ότι παραμένει άγνωστη η τύχη άλλων 250 ατόμων που εργάζονταν στο χώρο αυτό, αλλά εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών.
Φωτογραφία αρχείου (πηγή A.P.)
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πολλοί από τους νεκρούς εκτελέστηκαν από τους ισλαμιστές που μάχονται κατά της συριακής κυβέρνησης, μετά την κατάληψη του κοιτάσματος.
Εκτός από στρατιώτες, μεταξύ των θυμάτων είναι άμαχοι, φύλακες και εργαζόμενοι.
Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε ισλαμιστικούς ιστότοπους εμφανίζονται ένοπλοι να επιδεικνύουν τις σορούς των θυμάτων, ακόμη και ακρωτηριασμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.