Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου: 4' και 20'' − Ο θρήνος, η οργή και η αλληλεγγύη να γίνουν διεκδίκηση μέτρων προστασίας − Οι υποδομές δεν επιλέγονται από καμιά κυβέρνηση γιατί δεν αποφέρουν κέρδος − Πόσα εκατομμύρια χρόνια κάνει να φτάσει ένα τόσο απλό μήνυμα στον εγκέφαλο; (VIDEO)

Ο θρήνος, η οργή αλλά και η αλληλεγγύη να γίνουν διεκδίκηση μέτρων προστασίας
Κυριακή 29/07/2018 - 12:05
«Ο θρήνος, η αγανάκτηση, η οργή αλλά και η πρωτόγνωρη αλληλεγγύη από δεκάδες σωματεία και συλλόγους πρέπει να γίνουν διεκδίκηση μέτρων προστασίας, αντιπυρικής, αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής» τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις της το πρωί της Κυριακής, σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Γ. Αυτιά στον «ΣΚΑΙ».
Η Χρ. Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για τις τεράστιες ελλείψεις που αφορούν την πρόληψη αλλά και την καταστολή των πυρκαγιών, καθώς και για την απουσία οποιουδήποτε σχεδίου για την ασφαλή εκκένωση της περιοχής,
Επίσης αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις ενέργειες που έκανε το ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα για το θέμα της δασοπυρόσβεσης, παραδίδοντας μάλιστα στο δημοσιογράφο την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» με τα υλικά της ημερίδας του Κόμματος για το θέμα, που έγινε το Μάη του 2018.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.