Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Μιχάλης Μιχαήλ: Ο κυνισμός επιστρατεύεται από την πλευρά της κυβέρνησης, επειδή δεν υπάρχει θέληση να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση ─ Ήταν θέμα χρόνου για το πότε θα συμβεί μια τέτοια καταστροφή ─ Έχουν αποσαθρωθεί συνειδητά οι δομές πυροπροστασίας ─ Δείτε αυτές τις δύο παρεμβάσεις του μέλους του ΚΚΕ. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται ─ Η Μαρία κάνει πως δεν καταλαβαίνει τις αιτίες, ενώ η Σία θέλει να επικεντρώσουμε (οι περικοπές και οι υποδομές είναι παλιά ιστορία) και βιάζεται να τελειώνει (εμφανώς πιεσμένη) για την ερώτηση του ΚΚΕ (έχουν κατατεθεί και από άλλα κόμματα) δεν έχουμε άλλο χρόνο, είχε σημαντική σύνδεση για... γατάκι που γλύτωσε (!) (2 VIDEO)

Παρέμβαση του Μιχάλη Μιχαήλ στον «ΣΚΑΪ»
(VIDEO)
Παρασκευή 27/07/2018 - 10:25
Το όλο σύστημα της πυρόσβεσης, της πυροπροστασίας είναι από την αρχή σε λάθος βάση, τόνισε ο Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, επισημαίνοντας ότι ο κυνισμός επιστρατεύεται από την πλευρά της κυβέρνησης, επειδή δεν υπάρχει θέληση να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση.
Υπογράμμισε την τεράστια σημασία της πρόληψης, τόσο σε επίπεδο πυροπροστασίας και πυρασφάλειας, όσο και πολιτικής προστασίας, με σχεδιασμό από τα πριν.
Ακόμα επισήμανε ότι οι ελλείψεις σε αναγκαία μέσα και προσωπικό που υπάρχουν και στην Πυροσβεστική είναι αποτέλεσμα της πολιτικής περικοπής κοινωνικών δαπανών, την οποία προωθούν με στοχοπροσήλωση όλα τα αστικά κόμματα και κυβερνήσεις.
902
Ήταν θέμα χρόνου πότε θα συμβεί μια τέτοια καταστροφή από πυρκαγιά
(VIDEO επάνω)
Τετάρτη 25/07/2018 - 23:41
Αυτό που συνέβη με τις καταστροφικές πυρκαγιές ήταν αναμενόμενο, ήταν θέμα χρόνου πότε θα εκδηλωθεί, «γιατί εδώ και μία εικοσαετία έχουν αποσαθρωθεί οι δομές της πυροπροστασίας», τόνισε ο Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», υπενθύμισε ότι το 1998 μεταφέρθηκε η δασοπυρόσβεση στο πυροσβεστικό σώμα, και έτσι διαχωρίστηκε το επιστημονικό προσωπικό (δασολόγοι, κλπ.) από την καταστολή των πυρκαγιών. Επίσης, αναφέρθηκε στην υποχρηματοδότηση του Πυροσβεστικού Σώματος, στις ελλείψεις προσωπικού και στον παλαιό εξοπλισμό.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.