Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Νίκος Σοφιανός: Η απασχόληση του ΣΥΡΙΖΑ, το 4ο μνημόνιο των ΔΝΤΕΕ, η Κύπρος του Ανάν, το Αιγαίο του ΝΑΤΟ, και τα νταούλια να έρθουν στα χέρια του λαού (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Δεν πάει άλλο, έρχεται και τέταρτο μνημόνιο
Παρασκευή 13/01/2017 - 11:16
«Δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση, με τους αυτούς διαχειριστές της μιας ή της άλλης εκδοχής» και η λύση είναι στο λαό «που διεκδικεί και συγκρούεται με αυτή τη συμμαχία των λύκων, με την οικονομία που δεν χορεύει με νταούλια για την ανατροπή της», τόνισε στον «ΑΝΤ1» ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σχολιάζοντας τα ευρήματα της ΕΛΣΤΑΤ για την απασχόληση στην Ελλάδα, ανέφερε ότι «με δύο χρόνια αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ» γενικεύεται η μερική και η εκ περιτροπής απασχόληση με πλήρη εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων.
Σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την Κομισιόν και το ΔΝΤ, ανέφερε πως «είμαστε στο τρίτο και έρχεται και τέταρτο μνημόνιο, είναι δεδομένο ότι έρχεται και τέταρτο μνημόνιο» και πως συζητούνται νέα μέτρα, ενώ από την αρχή του έτους είναι σε ισχύ νόμοι για αύξηση της φορολογίας και για το νέο Ασφαλιστικό.
Για το Κυπριακό σημείωσε ότι η συζήτηση γίνεται «πάνω σε ένα διχοτομικό σχέδιο που καταργεί την κυπριακή δημοκρατία όπως την ξέραμε» και πρόσθεσε ότι «το ακόμα χειρότερο "σχέδιο Ανάν" πρέπει να έχει αρνητική στάση από το λαό της Κύπρου και της Ελλάδας».

Για την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και των συνόρων στο Αιγαίο από την τουρκική ηγεσία, ανέφερε ότι γίνεται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ που δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.