Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Χρήστος Κατσώτης: Κυβέρνηση και κουαρτέτο στην ίδια πλευρά του τραπεζιού − Για τους μικρομεσαίους αγρότες μονόδρομος τα μπλόκα (VIDEO)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΣΤΗΝ «ΕΡΤ1»
Η πάλη με όλους τους τρόπους είναι μονόδρομος για τους μικρομεσαίους αγρότες και το λαό
(VIDEO)
Σάββατο 28/01/2017 - 16:37
Η μικρομεσαία αγροτιά ξεκληρίζεται από την πολιτική της κυβέρνησης και την ΚΑΠ της ΕΕ υπογράμμισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ1.
Η κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους, τόνισε, γι' αυτό και μονόδρομος για τους μικρομεσαίους αγρότες είναι να παλέψουν με όλους τους τρόπους κόντρα σε όλο το μπλοκ των δυνάμεων που βρίσκονται απέναντί τους, η πολιτική του οποίου ενισχύει τις μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.
Σε ό,τι αφορά στα θέματα των παζαριών της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ο Χρ. Κατσώτης υπογράμμισε ότι και κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ βρίσκονται από την ίδια πλευρά, η ανησυχία τους είναι πώς θα προχωρήσει η καπιταλιστική ανάπτυξη με όποιες θυσίες αυτή συνεπάγεται για τον ελληνικό λαό.
Οι εργαζόμενοι, τόνισε το στέλεχος του ΚΚΕ, δεν έχει κανένα λόγο να αγωνιά για το αν θα «κλείσει» η δεύτερη αξιολόγηση, αλλά αντίθετα πρέπει να βγει στο δρόμο, να παλέψει ενάντια στα νέα αντεργατικά μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, τον κατώτατο μισθό κ.ο.κ., να επιλέξει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, όπου κριτήριο θα είναι οι δικές του ανάγκες και όχι το καπιταλιστικό κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.