Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Λιάνα Κανέλλη: Η συγκυβέρνηση βάζει τους εργαζόμενους να επιλέξουν τον καλύτερο δρόμο προς την κόλαση (VIDEO)

Παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη στην ΕΡΤ
(VIDEO)
Πέμπτη 19/01/2017 - 11:18
Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τους αγρότες έγινε αποκλειστικά και μόνο για να μη γίνουν κινητοποιήσεις, σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ 1.
Στηλίτευσε το γεγονός ότι οι αρχηγοί των κομμάτων του ευρωμονόδρομου προσπάθησαν να παρεμβάλουν στη συζήτηση άλλα θέματα, ενώ χαρακτήρισε αναμενόμενο ότι από τη συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών απουσίαζε η γενεσιουργός αιτία, που δεν είναι άλλη από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ.
Αναφερόμενη στη «διαπραγμάτευση» και το δημοσιονομικό «κόφτη», η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε ότι η συγκυβέρνηση βάζει τους εργαζόμενους να επιλέξουν τον καλύτερο δρόμο προς την κόλαση. «Μοναδική επιλογή που έχουν, είναι να αλλάξουν πορεία», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι με «κόφτη» ή χωρίς, με υποκατάστατα και παραλλαγές του «κόφτη», η συζήτηση δεν συνεπάγεται σωτηρία εφόσον συζητούν να κόψουν από τα ήδη κομμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.