Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Κουμπούρης: Μόνο με τον λαό στο προσκήνιο υπάρχει αλλαγή (VIDEO)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΣΤΟ «KONTRA»
Πρέπει να έρθει στο προσκήνιο ο λαός για να ζήσει καλύτερα
Τρίτη 17/01/2017 - 08:50
Οι δηλώσεις Τραμπ και Μέρκελ, που μπορεί να διαφέρουν σε ζητήματα για τη διαχείριση του συστήματος, ουσιαστικά είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος. 

Και οι δύο ηγέτες εκπροσωπούν και υπηρετούν πολιτικές που υποτάσσονται στα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και του κεφαλαίου σε βάρος των λαών. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο κανάλι «Kontra», το βράδυ της Δευτέρας 16 Γενάρη.
Όσον αφορά τη χώρα μας, η κυβέρνηση ευαγγελίζεται την «ανάπτυξη» που θα έρθει, η οποία όμως θα πληρωθεί από το αίμα του λαού και των εργαζομένων, με τις μειωμένες συντάξεις και τους μισθούς, με τα κατακρεουργημένα δικαιώματα σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση. 
Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως ο λαός πρέπει να έρθει στο προσκήνιο, να διεκδικήσει, να σηκώσει το κεφάλι, να δυναμώσει τους αγώνες του, να συγκρουστεί με τις αιτίες που τον έχουν καταδικάσει στην εξαθλίωση, να πάρει στα χέρια του την παραγωγική βάση και την οικονομία της χώρας, μπορεί να ζήσει καλύτερα ο λαός σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.