Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση κινείται στην ίδια γραμμή με τους προηγούμενους. Ο λαός να το πάρει απόφαση και να συσπειρωθεί στο ΚΚΕ (VIDEO)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Ο λαός να αλλάξει συνολικά ρότα και να καταλήξει στο ΚΚΕ
Τετάρτη 11/01/2017 - 14:00
Ο λαός να αλλάξει συνολικά ρότα και να καταλήξει στο ΚΚΕ που η συνέπεια και η αγωνιστικότητά του είναι εγγύηση για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον «ΣΚΑΪ TV» και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι».
Ανέφερε ότι ο λαός πρέπει να το πάρει απόφαση ότι και η σημερινή κυβέρνηση κινείται στην ίδια γραμμή με τις προηγούμενες και ότι θα πρέπει να συσπειρωθεί στο ΚΚΕ και να μη διαχυθεί σε δυνάμεις που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με τους εταίρους της για επέκταση του «κόφτη» και μείωση του αφορολόγητου ορίου, σημείωσε ότι το μεγάλο κεφάλαιο πρέπει να φορολογηθεί με 45% και να μειωθεί η φορολογία για το λαό.
Για το Προσφυγικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι άνθρωποι, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες για τις συμφωνίες που υπέγραψε και ότι τα κονδύλια τα λυμαίνονται αετονύχηδες και διάφορες ΜΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.