Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ κατά των τζιχαντιστών (τους)

Αμερικανικό βομβαρδιστικό προσνηώνεται στο αεροπλανοφόρο «Τζώρτζ Μπούς» που πλέει στον Περσικό Κόλπο (πηγή: ΑΡ)

Ιράκ: Αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους
Δημοσίευση: Κυρ, 07/09/2014 - 10:23
Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιθέσεις σήμερα σε θέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους κοντά στο φράγμα της Χαντίθα στο Ιράκ, όπως ανέφερε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.
Τα αεροπορικά πλήγματα έχουν ως στόχο να εμποδίσουν τους τζιχαντιστές να απειλήσουν τις ιρακινές δυνάμεις που ελέγχουν το φράγμα αυτό, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
«Κατόπιν αιτήματος της ιρακινής κυβέρνησης και συμφώνως προς την αποστολή μας να προστατεύουμε το αμερικανικό προσωπικό και τις εγκαταστάσεις, αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη έπληξαν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους κοντά στο Φράγμα της Χαντίθα», είπε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
902Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.