Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Λιάνα Κανέλλη: Κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο σε δεξιές πολιτικές που κυνηγάει... τσι πλούσιοι − Κι άμα τρυπήσεις την ΑΟΖ; Ο κόσμος θα χ€στ€ί στο τάλαρο; − Δεν ζητάς καλύτερα τα ρέστα από το ΝΑΤΟ; (Video)

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΑΪ»
Η εναπόθεση των ελπίδων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ δεν είναι επαγρύπνηση, αλλά έντεχνος εφησυχασμός
Σάββατο 24/03/2018 - 13:10
«Το να εναποθέτεις τις ελπίδες σου στους σχηματισμούς ΝΑΤΟ, ΕΕ, κλπ. που σου έφτιαξαν το πρόβλημα, για να σου λύσουν το πρόβλημα, αυτό δεν είναι επαγρύπνηση, αλλά έντεχνος εφησυχασμός», επεσήμανε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ» το Σάββατο 24 Μάρτη.
«Όποιος ταυτίζει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων ή των ΝΑΤΟικών με τα συμφέροντα της πατρίδας, που τους πήρε ο πόνος τώρα για να προασπίσουν τις γεωτρήσεις, μπορεί να βρεθεί να βαράνε οι σειρήνες όπως βάρεσαν στη Γιουγκοσλαβία σαν σήμερα το 1999», είπε η Λ. Κανέλλη.
«Πριν ζητήσεις τα ρέστα από την Τουρκία που σου ζητά να σου αλλάξει τα σύνορα, δεν τα ζητάς καλύτερα από το ΝΑΤΟ; Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο, το ΝΑΤΟ ήταν ανύπαρκτο ή ήταν υπαρκτό; Όταν γκριζαρίστηκαν τα Ίμια, το ΝΑΤΟ ήταν ανύπαρκτο ή ήταν υπαρκτό;», αναρωτήθηκε καταλήγοντας, η Λ. Κανέλλη.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.