Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΚΚΕ - Προσφυγικό: Μνημείο πολιτικής εξαπάτησης και παραπλάνησης του λαού η δήλωση Τσίπρα

ΚΚΕ
Σχόλιο για τη διάψευση της ελληνικής κυβέρνησης από τον Ντ. Τουσκ
Πέμπτη 10/03/2016 - 12:05
Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη διάψευση της ελληνικής κυβέρνησης από τον Ντ. Τουσκ, αναφέρει:
«Οι δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επιβεβαιώνουν αυτό που το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε, σε αντίθεση με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, ότι, δηλαδή, το "σφράγισμα" των συνόρων από τις χώρες του "βαλκανικού διαδρόμου" και ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα έγινε, και με την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, επίσημη πολιτική της ΕΕ.

Η δήλωση Τσίπρα ότι δήθεν "απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να απομονώσουν την Ελλάδα" ήταν μνημείο πολιτικής εξαπάτησης και παραπλάνησης του λαού. Η απάντηση του Αλ. Τσίπρα στις δηλώσεις του Ντ. Τουσκ, η απουσία ρητής και καθαρής διάψευσής του, παρ' όλη την προσπάθεια να θολώσει τα νερά, επιβεβαιώνουν την καταγγελία του ΚΚΕ. 

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που τώρα "πέφτουν απ’ τα σύννεφα", έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί συμφωνούν με την αντιδραστική πολιτική της ΕΕ για το Προσφυγικό, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αλλά και γιατί, από κοινού με την κυβέρνηση, χάραξαν τη λεγόμενη εθνική πολιτική για το Προσφυγικό, με βάση το ανακοινωθέν της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ενώ όλοι μαζί αναγόρευσαν την τουρκική άρχουσα τάξη σε ρυθμιστή του προβλήματος».
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.