Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τα δικαιώματα του λαού δεν είναι «περασμένα - ξεχασμένα» (VIDEO)

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για την αξιολόγηση και την πρόταση νόμου του ΚΚΕ
Πέμπτη 10/03/2016 - 14:03 - Ενημέρωση: Πέμπτη 10/03/2016 - 14:05
Σε δήλωσή του για την αξιολόγηση και την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε: 
«Tην ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο όνομα της αξιολόγησης ετοιμάζεται μαζί με το κουαρτέτο να βάλει την ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και μετά να ακολουθήσουν οι ανατροπές στα Εργασιακά, στο συνδικαλιστικό νόμο, στο Φορολογικό, η απελευθέρωση των απολύσεων, ο λαός με την οργανωμένη πάλη του πρέπει όχι μόνο να τα εμποδίσει όλα αυτά, αλλά και να μην παραιτηθεί από την ανάγκη ανάκτησης των απωλειών που είχε τα χρόνια της κρίσης.

Θεωρούμε τα δικαιώματα που έχασε ότι δεν είναι "περασμένα - ξεχασμένα". Σ’ αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει και η πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για την αποκατάσταση του κατώτερου μισθού και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.