Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΚαταΚαμμένη σοσιαλδημοκρατία: Τα ναζιστικά απολειφάδια της χούντας και τα λείψανα των θυμάτων της

Για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και την τελετή άφιξης των λειψάνων από την Κύπρο
Πέμπτη 01/06/2017 - 14:46 - Ενημέρωση: Πέμπτη 01/06/2017 - 14:52
Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» στο φύλλο 1 Ιούνη 2017, με αφορμή την παρουσία του ναζιστή Κασιδιάρη στην τελετή άφιξης των λειψάνων πεσόντων στην Κύπρο το 1974, δημοσιεύει την απάντηση του ναζιστή, σχετικά με το δικαίωμα που έχει σαν μέλος της επιτροπής Άμυνας της Βουλής να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα τη μη πρόσκλησή του τη χαρακτηρίζει αντισυνταγματική.
Ο ναζιστής Κασιδιάρης στέκεται στα τυπικά ζητήματα και σαν γνήσιος «αντισυστημικός» επικαλείται το σύνταγμα. Σκόπιμα θέλει να παρακάμψει και να συσκοτίσει το γεγονός ότι ο ίδιος και η ναζιστική - εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι υποστηρικτές και απολογητές της αμερικανοΝΑΤΟικής χούντας που τόσα δεινά φόρτωσε τον ελληνικό λαό.
Η στρατιωτική δικτατορία με τις ενέργειές της ευθύνεται για την εισβολή και τη διχοτόμηση της Κύπρου και τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.
Αυτούς λοιπόν τους νεκρούς, για τους οποίους ευθύνεται η στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας, σε συνεργασία με τους πραξικοπηματίες της Κύπρου, ήρθε να τιμήσει ο ναζιστής Κασιδιάρης.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες για την παρουσία των ναζιστών - εγκληματιών της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Είναι αυτή που πρώτη νομιμοποίησε την παρουσία της Χρυσής Αυγής με την επίσκεψη στο Καστελόριζο. Επίσης είναι μεγάλες οι ευθύνες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που αφήνει το πεδίο ελεύθερο και επιτρέπει στους ναζιστές να παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων κλείνοντας το μάτι στο ακροδεξιό του ακροατήριο. Με τη στάση του δίνει το δικαίωμα στους ναζιστές να δηλητηριάζουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων με τα ναζιστικά και ρατσιστικά κηρύγματά τους.
Οι ναζιστές εμφανίζονται σαν υπερασπιστές των συμφερόντων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επιδιώκουν με όλους τους τρόπους να το στρέφουν ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό με ένταση της καταστολής.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει κάθε συμφέρον έμπρακτα να απομονώσει με όλους τους τρόπους τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, να τους πετάξει έξω από τις ενώσεις και να αναπτύσσει αγωνιστικούς δεσμούς στο πλάι του αγωνιζόμενου λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που πλήττει όλο το λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.