Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Η πεζή καθημερινότητα της Αλεξίσφαιρης Αλεξάνδρας και η Νεφελοκοκκυγία του Νεφελούδη (VIDEO)ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ
Η πρόταση του ΚΚΕ είναι για το σήμερα
(VIDEO)
Δευτέρα 05/06/2017 - 10:51
Η πρόταση του ΚΚΕ είναι για το σήμερα, σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, σε τοποθέτησή της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».
Η Αλ. Μπαλού τόνισε ότι είναι στα χέρια του λαού η απόφαση να συστρατευθεί με το ΚΚΕ στον αγώνα για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης της οικονομίας, έξω από την ΕΕ, ώστε να καταφέρει να βγει στο «ξέφωτο».
Επίσης, αναφέρθηκε στην αβάσταχτη καθημερινότητα που έχουν φτιάξει για το λαό οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και υπογράμμισε ότι ο ψευτοκαυγάς τους δεν έχει να κάνει τα συμφέροντα του λαού.
Ακόμη, χαρακτήρισε προκλητική την προσπάθεια της κυβέρνησης να ντύσει με «αριστερό μανδύα» την επίθεση στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.