Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο εγκλωβισμένος κόσμος να αξιοποιήσει τη συσσωρευμένη πείρα - Να ενισχυθεί το ΚΚΕ, η φωνή που αντιστέκεται - Ούτε μία στο εκατομμύριο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού (AUDIO)ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Να ενισχυθεί το ΚΚΕ, η φωνή που αντιστέκεται
Τρίτη 06/06/2017 - 12:27
Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι χρειάζεται αλλαγή συσχετισμών για να ενισχυθεί η φωνή που αντιστέκεται.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha 9,89» χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το θέμα με το Κατάρ και σημείωσε πως εντείνονται οι ανταγωνισμοί μεταξύ περιφερειακών και διεθνών δυνάμεων στην περιοχή για τον έλεγχο της Ενέργειας.
Σε ερώτηση για το χρέος ανέφερε πως το μόνο σίγουρο είναι πως ο λαός θα συνεχίσει να ματώνει και πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
Σημείωσε ότι η δυναμική του ΚΚΕ πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο και πως ο προσανατολισμούς του εργατικού - λαϊκού κινήματος πρέπει να είναι ενάντια στο σάπιο σύστημα που δημιουργεί φτώχεια και πολέμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.