Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Νίκος Σοφιανός: Η απλή αναλογική της βαρύτητας ενός... Νεύτωνα και οι νόμοι της αβάσταχτης πραγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)


Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΤΟ «MEGA»

Υπάρχει η εικονική πραγματικότητα και η πραγματικότητα του λαού που αναστενάζει σε εφορίες και τράπεζες
Κυριακή 26/06/2016 - 12:57 - Ενημέρωση: Κυριακή 26/06/2016 - 13:14
«Απλή αναλογική, για να μην παίζουμε με τις λέξεις (...) σημαίνει ό,τι ψηφίζεις παίρνεις, σημαίνει κανένα πλαφόν», «σημαίνει κανένα μπόνους», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο «MEGA» και απαντώντας σε ερωτήσεις για τον εκλογικό νόμο.
Ο ίδιος υπενθύμισε ότι αυτή ήταν η πρόταση νόμου που είχε καταθέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2012, η οποία ήταν αντίστοιχη με την πρόταση νόμου του ΚΚΕ.
Ο Ν. Σοφιανός πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει φανερώσει ακόμα τα χαρτιά της για το τι θα φέρει. Παιχνίδι με τις λέξεις γίνεται. Και γίνεται και κομπρεμί και διάφορα νταραβέρια», σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, και τον αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα αυτής της συζήτησης από τα κρίσιμα ζητήματα για το λαό, από στρατηγικά ζητήματα όπως το μνημόνιο που ψήφισαν μαζί τα αστικά κόμματα, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, των εγκλωβισμό των προσφύγων κ.ο.κ.
«Υπάρχει η εικονική πραγματικότητα και υπάρχει η πραγματικότητα που λέει ότι η Ελλάδα αναστενάζει αυτήν τη στιγμή στις εφορίες, στις τράπεζες, στη ΔΕΗ» εξαιτίας αυτής της πολιτικής, τόνισε ο Ν. Σοφιανός καλώντας το λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.