Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Νίκος Καραθανασόπουλος - Διαμάντω Μανωλάκου: Βέλτιστες πρακτικές με «ταξικό» πρόσημο ή ταξική πάλη με Λαϊκή Συμμαχία (2 VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Η ολοκλήρωση του εγκλήματος που άφησαν ημιτελές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ
Δευτέρα 06/06/2016 - 10:37
Η ολοκλήρωση του εγκλήματος που άφησαν ημιτελές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και η χειραγώγηση της λαϊκής δυσαρέσκειας είναι η τεράστια χρησιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος μιλώντας στο «MEGA».
Σημείωσε ότι οι βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ στα Εργασιακά είναι αυτές που γίνονται στη Γαλλία τώρα και πρόσθεσε ότι αποτελεί πρόκληση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να αναφέρονται στην εργασιακή ζούγκλα που αυτοί δημιούργησαν για να υπάρξει φτηνό εργατικό δυναμικό.
Το πώς οι ισχυροί θα γίνουν πιο ισχυροί είναι το ταξικό πρόσημο της πολιτικής που ακολουθείται και ο λαός θα θυσιάζεται στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου, σημείωσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και πρόσθεσε ότι για αυτό η κυβέρνηση έχει τη στήριξη της αστικής τάξης, των άλλων κομμάτων και της ΕΕ.
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Μόνη λύση η λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων και του βάρβαρου καπιταλισμού
Δευτέρα 06/06/2016 - 13:19
Μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η οργάνωση στα συνδικάτα και τις γειτονιές για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική και να δημιουργηθεί η Λαϊκή Συμμαχία για να ανατραπεί το σάπιο σύστημα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας υπογράμμισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας τη Δευτέρα 6 Ιούνη στην ΕΡΤ 1.
Εκτίμησε ότι από τη στιγμή που τα αστικά κόμματα ψήφισαν το 3ο μνημόνιο μπορεί να δούμε και κοινές κυβερνήσεις, προειδοποιώντας ότι έρχονται ακόμα χειρότερα.
Αναφερόμενη στην απεργία των λιμενεργατών, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά και υπενθύμισε ότι από τις ιδιωτικοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά χάθηκαν 30.000 θέσεις μόνιμης και σταθερής εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.