Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου: Θα αλλάξει η ΕΕ επειδή έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; (Τόσο απλά)

Οι παρεμβάσεις της Χριστίνας Παναγιωτακοπούλου στο «ΜΕGA» (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 25/06/2015 - 11:26
«Ο λαός να παρέμβει τώρα στις εξελίξεις, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του». Αυτό σημείωσε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «ΜΕGA» την Πέμπτη 25 Ιούνη.
Κάλεσε στο συλλαλητήριο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση συγκυβέρνησης - δανειστών και τη στάση των «θεσμών», τόνισε μεταξύ άλλων:
  • «Αυτή είναι η ΕΕ, το ΔΝΤ. Γιατί αιφνιδιάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα; Η ΕΕ δεν αλλάζει επειδή έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Αυτή είναι και αυτή θα παραμένει η ΕΕ. Χειρότερη θα γίνεται, αυτό ζούμε τώρα, αυτό καταλαβαίνει ο λαός που παρακολουθεί τα Γιούρογκρουπ και τις Συνόδους Κορυφής και το λογαριασμό να μεγαλώνει σε βάρος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.