Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Η Ζωή του Τσίπρα και τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια ‒ Οι απαντήσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα στον άθλιο σχολιασμό τους

Απάντηση του Δ. Κουτσούμπα σε σχολιασμό της Ζ. Κωνσταντοπούλου (VIDEO)
Δημοσίευση: Σάβ, 27/06/2015 - 23:25
Τελευταία Ενημέρωση: Σάβ, 27/06/2015 - 23:41
Σε σχολιασμό της προέδρου της Βουλής απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά το τέλος της ομιλίας του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στις επισημάνσεις που έκανε τόσο για τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη όσο και για το ερώτημα που προτείνει το ΚΚΕ να τεθεί στο δημοψήφισμα.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνέστησε στην πρόεδρο της Βουλής να εγκαλέσει τον υπουργό της κυβέρνησης και να μην σχολιάζει τις επισημάνσεις του ΚΚΕ. 
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Η παρέμβαση της ΚΟ του ΚΚΕ για την ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασής του (VIDEO)
Δημοσίευση: Κυρ, 28/06/2015 - 02:21
Τελευταία Ενημέρωση: Κυρ, 28/06/2015 - 02:31
Στην απόρριψη του αιτήματος του ΚΚΕ να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία η πρότασή του για διαμόρφωση των ερωτημάτων του δημοψηφίσματος, προχώρησε η κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, η ΚΟ του ΚΚΕ ζήτησε την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας ώστε στο δημοψήφισμα να συμπεριληφθεί -εκτός της πρότασης των θεσμών- και η πρόταση της κυβέρνησης προς τους θεσμούς, η οποία αποτελεί -όπως σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «μνημόνιο καραμπινάτο». 
Επίσης, να συμπεριληφθεί η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ και κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων. 
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας το ΚΚΕ για μικροπολιτικά παιχνίδια, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.