Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Ο Συριζαίος Σταθόπουλος Αγίας Παρασκευής (δημαρχέ μου, δημαρχέ σου): Είμαστε αντιρατσιστές, αλλά όχι και ευπρόσδεκτοι οι πρόσφυγες! ‒ Στο παρελθόν έχει τιμήσει και τον χουντικό Δήμαρχο· ως Δήμαρχο μόνο(!!!)

Γ. Σταθόπουλος (29/9/2014): «Υπόσχομαι δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά»
(Σε Έλληνες μόνο!)

Γιάννης Σταθόπουλος: Ο Συριζαίος δήμαρχος που δεν θέλει πρόσφυγες στην πόλη του!
Του Γιώργου Αλεξάτου
Ο συριζαίος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, δεν θέλει πρόσφυγες στην πόλη του! Έτσι, μαζί με τους μισούς δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ και με τους πασόκους και τους δεξιούς, απέρριψε ψήφισμα συμπαράστασης στους απελπισμένους αυτού του κόσμου, διαφωνώντας με το σημείο που έλεγε ότι οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι στην Αγία Παρασκευή.
Είπαμε να είμαστε αντιρατσιστές, αλλά όχι και να μαζέψουμε κάθε καρυδιάς καρύδι έξω από τις βίλες και τις διαμερισματάρες μας!
Το ψήφισμα κατατέθηκε από την παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπερψηφίστηκε από το ΚΚΕ και τον μισό ΣΥΡΙΖΑ.
*Δημοσιεύτηκε στο Βαθύ Κόκκινο στις 4 Ιουνίου 2015
___________
Σημείωση Μποτίλιας

Λαϊκή Συσπείρωση: Γιατί πρέπει να αποκαθηλωθεί η φωτογραφία του χουντικού Δημάρχου από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου !


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου 2015 ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Ανδρέας Γκιζιώτης, εισάγει θέμα για την ανάκληση της απόφασης με την οποία αναρτήθηκε η φωτογραφία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια της επταετίας.
Η εισήγηση της παράταξης αναφέρει τα εξής :

«Στις 11 Ιανουαρίου 2012 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με πρόταση του Δ. Συμβούλου κ. Κώστα Κουβόπουλου, εισήλθε και συζητήθηκε το θέμα ‘’Ανάρτηση της φωτογραφίας του διατελέσαντος προέδρου της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής και Δημάρχου αυτής κατά την διάρκεια της επταετίας, Παπαγιάννη Γεώργιου’’.  

Η πρόταση με ανούσιες τροποποιήσεις και επί μέρους παρατηρήσεις (αν θα γράφεται η ημερομηνία της θητείας του χουντικού Δημάρχου ή όχι) καταψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαικής Συσπείρωσης Α. Γκιζιώτη και Γ. Τσιμπουκάκη, λευκό ψήφισε ο Γ. Καζάκος και υπερψηφίστηκε από όλους τους υπολοίπους. Το πορτραίτο αναρτήθηκε στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου...

Διαβάστε τη συνέχεια
Οι υπόλοιοι ήταν οι:
Ζορμπάς (ΝΔ), Γιαννακόπουλος (ΠΑΣΟΚ), Σταθόπουλος (ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ)

Βλέπε και:
Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης, 7/2/2012 

Υ.Γ. Μποτίλιας
  • Ο Σταθόπουλος, σε γραπτή του ανακοίνωση, η οποία είχε δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, έλεγε ότι τιμά τον Δήμαρχο και όχι το παρελθόν του (!!!)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.