Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Θοδωρής Χιώνης: Να πει ο κόσμος «άει σιχτίρ!»


Στο 4:20
Θ. Χιώνης: Ο λαός «να ακυρώσει τα σχέδιά τους και να δυναμώσει την αμφισβήτηση στην ΕΕ» (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 29/06/2015 - 12:32

Τελευταία Ενημέρωση: Δευ, 29/06/2015 - 12:40
Σε τηλεοπτική συζήτηση στην πρωινή έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega συμμετείχε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στην τοποθέτησή του ο Θ. Χιώνης στάθηκε αρχικά στην ανάγκη, άμεσα με ρύθμιση να διασφαλιστεί η πλήρης είσπραξη του συνόλου των μισθών και των συντάξεων από τους δικαιούχους καθώς και το δικαίωμα ανάληψης από τους μικροκαταθέτες.
Συνεχίζοντας τόνισε ότι η κατάσταση που βιώνουμε επιβεβαιώνει ότι η ΕΕ είναι μία «συμμορία ληστών» και δεν γίνεται «παρθεναγωγείο», ενώ επιπροσθέτως επιβεβαιώνεται και η δημοκρατία του συστήματος «που με κλειστές τράπεζες και ένα ψεύτικο-κάλπικο ερώτημα προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του λαού για νέα μνημόνια».
Κάλεσε το λαό να απορρίψει τους εκβιασμούς, να σηκώσει ανάστημα και να στηρίξει με τον αγώνα και την επιλογή του στο δημοψήφισμα την πρόταση του ΚΚΕ που ξεκάθαρα αναφέρει: «Όχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».
Όπως είπε ο Θ. Χιώνης ο λαός στην κάλπη «με άκυρο να ακυρώσει τα σχέδιά τους και να δυναμώσει την αμφισβήτηση στην ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.