Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Θανάσιμος: Εμείς μάντεις είμαστε; Απλά, φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ δεν υπάρχει. Μα, τι άλλο θέλετε να δείτε;

Οι παρεμβάσεις του Θ. Παφίλη στο «MEGA»
Δημοσίευση: Πέμ, 25/06/2015 - 10:17

O λαός πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια του και να απορρίψει
οποιαδήποτε συμφωνία τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιούνη.
Επισήμανε πως δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ και του συστήματος, ενώ υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει προεκλογικά πως όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, όποια διαπραγμάτευση και αν κάνει, θα λάβει μέτρα σε βάρος του λαού.
Ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ την Παρασκευή στο Σύνταγμα. Επίσης υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να αλλάξει την ατζέντα και να πάρει στα χέρια του την οικονομία.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.