Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Σταύρος Τάσσος: Δεν είναι εταίροι· είναι δανειστές-λύκοι· και ο μόνος τρόπος να ξεδοντιάσεις το λύκο είναι να του πάρεις τα μέσα παραγωγής (Πώς αλλιώς να στο πούνε, ρε παιδί μου;)


Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας

Παρέμβαση του Σ. Τάσσου στην ΕΡΤ (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 25/06/2015 - 12:30
Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους αναφέρθηκε ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης 25 Ιούνη 2015, επισημαίνοντας ότι βασικός στόχος των εταίρων είναι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω αλλά και να διασφαλίσουν ότι όταν βγούμε από την κρίση, θα είναι με ευνοϊκούς όρους για το κεφάλαιο. 
Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται η ΕΕ και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είναι ανάπτυξη με χαμηλούς μισθούς και συντάξεις και τσακισμένα δικαιώματα των εργαζομένων ώστε τα ευρωπαϊκά μονοπώλια να μπορούν να ανταγωνίζονται τα κινέζικα, τα ινδικά και άλλα μονοπώλια. 

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.