Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΚΚΕ: Καταγγελία για νέο κρούσμα «συνακροάσεων»-υποκλοπών στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Καταγγέλλει νέο κρούσμα «συνακροάσεων»-υποκλοπών στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής

Πέμπτη 28/04/2022 - 13:56

Και νέο κρούσμα «συνακροάσεων»-υποκλοπών καταγγέλλει σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και τονίζει ότι έχουν τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ που επί ημερών της ξεκίνησαν.

Αναφέρει: 

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο, τέταρτο κατά σειρά κρούσμα "συνακροάσεων"-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής, μετά από τα αντίστοιχα των ετών 2016-2017, 2019 και 2020, τα οποία όχι μόνο δεν έχουν διαλευκανθεί, αλλά έχουν κυριολεκτικά "θαφτεί" από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνέχεια αυτής του ΣΥΡΙΖΑ, που επί ημερών του ξεκίνησε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο και κατέληξε "ενδημικό", έχουν τεράστιες ευθύνες, που πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο κρούσμα όλες οι σοβαρές καταγγελίες του ΚΚΕ έχουν μείνει ουσιαστικά αναπάντητες. Έχει αποκαλυφθεί και ο ρόλος των διάφορων, "ανεξάρτητων" αρχών που δήθεν διασφαλίζουν το απόρρητο των επικοινωνιών.

Στις σημερινές συνθήκες, που οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις και υποκλοπές έχουν πάρει τη μορφή "χιονοστιβάδας", που το θεσμικό πλαίσιο για τη δήθεν "διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών" είναι κυριολεκτικά διάτρητο, γίνεται καθαρό ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στις κρατικές αρχές. Μόνο ο ίδιος με την οργανωμένη πάλη του μπορεί να προασπίσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.