Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΚΚΕ: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του για τους απλήρωτους εργαζόμενους − ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Μη μας περνάνε και για τελείως μητσοτάκηδες (4 VIDEO)

«ΠΕΡΑΣΕ» ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους
Υπερψηφίστηκε η τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους (από Μποτίλια) που ως προς το πρώτο σκέλος της αναφέρει ότι «θεωρείται μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η αξιόλογη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών του εργαζομένου από τον εργοδότη, ανεξαρτήτως της αιτίας της καθυστέρησης».

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Ναι» ψήφισαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, «όχι» ψήφισε η Χρυσή Αυγή, ενώ «παρών» ψήφισαν η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.
Η τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για το «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου» που υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Το ΚΚΕ καταψήφισε.
Κατά ψήφισαν ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, ενώ «παρών» ψήφισε η Ένωση Κεντρώων.
Δευτερολογία του Χρήστου Κατσώτη
(Video κορυφής)
Στη δευτερολογία του ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, ανέφερε ότι αξιόλογος χρόνος γα την καταβολή των δεδουλευμένων πρέπει να είναι έως και ένας μήνας.
Για το δεύτερο σκέλος που δεν έκανε δεκτό η κυβέρνηση σημείωσε πως το υπάρχων πλαίσιο δεν αρκεί και πως πρέπει να αυστηροποιηθεί και η τροπολογία του Κόμματος έδινε τη δυνατότητα της διεύρυνσης των ευθυνών για την απληρωσιά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο βασικό μέτοχο της εταιρείας.
Τοποθέτηση του Ν. Καραθανασόπουλου
Τις αντιφάσεις ανάμεσα στα λόγια και στα έργα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανέδειξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής στο οποίο έχει κατατεθεί η τροπολογία του ΚΚΕ για την απλήρωτη εργασία.
«Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα και οι διακηρύξεις, τις οποίες λέτε, συντρίβονται από τις πράξεις σας. Και βεβαίως από τη βίαιη πραγματικότητα, τη βάρβαρη πραγματικότητα την οποία ζουν οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα», σημείωσε. «Έχετε αποδεχθεί τους νόμους του καπιταλιστικού συστήματος και εξυπηρετείτε με κάθε νομοθετική σας πρωτοβουλία τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αναδιανείμει την πίτα στο χώρο των ΜΜΕ, υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο που συζητιέται είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό της αντίφασης ανάμεσα στα λόγια και στα έργα της κυβέρνησης. Όπως είπε, «είμαστε μάρτυρες ενός έργου το οποίο συνεχίζεται, μιας σύγκρουσης σφοδρότατης και με όρους περίεργους ανάμεσα στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, που θέλουν να αποκτήσουν και μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της πίτας. Και η κυβέρνηση βεβαίως παρεμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι των ανταγωνισμών, σε όλη αυτή την αναδιανομή με σκοπό αφ' ενός μεν να διαμορφώσει ένα φιλικότερο περιβάλλον όσον αφορά τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αντιμετώπισή της και βεβαίως διατηρώντας τον έλεγχο στην κρατική τηλεόραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.