Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Ο χρυσός του Καμμένου, η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, η αριστεία των... εργατικών ατυχημάτων, η Βενεζουέλα της Κορέας, της Συρίας και του Ιράκ, οι ιδιοκτησίες των Παππάδων και οι μπάλες των αφεντικών (τους) (VIDEO)

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μάστερ στη διαστρεβλωτική μεταστροφή της ατζέντας
Πέμπτη 10/08/2017 - 14:29
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μάστερ στη διαστρεβλωτική μεταστροφή της ατζέντας», σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας την προσπάθεια του κυβερνώντος κόμματος να αναδείξει θέματα επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει.
Τόνισε ότι εντός του 2016 σημειώθηκαν 73 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα και πρόσθεσε πως εργατόκοσμος πεθαίνει σε μια προσπάθεια επιβίωσης.
Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ανέφερε ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν για να βγάλουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ από τη δυσκολία στην οποία βρίσκεται στην αντίθεση του με μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.