Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ: Ο Τσίπρας στηρίζει Πελετίδη, αλλά βάζει τρικλοποδιά στις επιλογές του! ‒ Πελετίδης: Το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν ‒ Αποτελέσματα Δήμων όπου κατέβηκε η Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά δεν είχε υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO του KKE)



 

Πελετίδης: Το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια

«Επειδή κάποιοι σπεύδουν να συνδέσουν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Πάτρα με στήριξη στον β' γύρο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και με προφανή αντάλλαγμα, είτε τη στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες περιοχές ή δήμους, είτε την άμβλυνση της κριτικής μας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια.

Με συνέπεια αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν, την ΕΕ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα», δήλωσε ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Πάτρας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
  • «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη ενσωμάτωσης και ο ίδιος ο πρόεδρός του δίνει τα διαπιστευτήριά του στο μεγάλο κεφάλαιο, δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ο λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα» ανέφερε ο κ. Πελετίδης, προσθέτοντας 
«καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα της Πάτρας να κάνουν επιλογή ελπίδας και προοπτικής στον Δήμο της Πάτρας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης».
«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον λαό και τη χώρα μας. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Πελετίδης.


Χαρακτηριστικές απαντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό μέσο "ενημέρωσης"

 που αντανακλούν τις προθέσεις τους, με την on camera στήριξη Πελετίδη






Οι αρχές των μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμους με μόνη...  αριστερή παρουσία, τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Μερικά παραδείγματα από το Lenin Reloaded

Μέσω Redflyplanet
(με προσθήκες από Μποτίλια)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.