Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΚΝΕ: Ας δεχτεί την ήττα της η ΔΑΠ και ας σταματήσει να προσβάλει τους φοιτητές ― Δημήτρης Κουτσούμπας: Η ανάδειξη της «Πανσπουδαστικής» σε πρώτη δύναμη είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα (VIDEO)

Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ας δεχτεί την ήττα της η ΔΑΠ και ας σταματήσει να προσβάλει τους φοιτητές

Πέμπτη 19/05/2022 - 16:07

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, τονίζοντας ότι:

«Καλούμε την παράταξη της ΝΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να δημοσιεύσει τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών ΟΛΩΝ των Φοιτητικών Συλλόγων.

1. Αν δεν τα βρίσκει, επισυνάπτουμε τα επίσημα αποτελέσματα των συλλόγων όλης της χώρας, σύμφωνα με τα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, τα οποία έχουν υπογράψει και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

2. Από τους 274 Φοιτητικούς Συλλόγους, η ΔΑΠ δημοσιεύει επιλεκτικά αποτελέσματα 109 (!!!) συλλόγων. Μάλιστα, από τα συγκεντρωτικά της ΔΑΠ λείπουν μεγάλες σχολές, όπως ο μεγαλύτερος Φοιτητικός Σύλλογος της χώρας, η Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας. Ασχολίαστο αφήνουμε το γεγονός ότι στο μαγείρεμα ξέχασαν και στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής, όπως και ότι νοθεύουν ακόμη και τα αποτελέσματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν.

3. Ας δεχτεί την ήττα της και ας σταματήσει να προσβάλλει χιλιάδες φοιτητές, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην ίδρυση Φοιτητικών Συλλόγων μέσα από μαζικές διαδικασίες, Συλλόγων επίσημα αναγνωρισμένων, που κατάφεραν να εμποδίσουν τις συγχωνεύσεις Τμημάτων, όπως στο ΔΙΠΑΕ, και να σπάσουν το απόστημα της βίας και νοθείας που είχε επιβάλει η ΔΑΠ για χρόνια.

Ούτως ή άλλως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αφού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες γνωρίζουν καλά τι έγινε στους Φοιτητικούς Συλλόγους όλης της χώρας».

➡️ Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με ενσωματωμένο το σύνολο των Συλλόγων στο site: http://www.pksekloges.gr/foititikes-22/


Δείτε επίσης σε μορφή pdf:

➡️ Τα αποτελέσματα σε όλους τους Συλλόγους

➡️ Τις «πρωτιές» της ΠΚΣ σε Συλλόγους

➡️ Τις «πρωτιές» της ΠΚΣ σε Ιδρύματα

902

*

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Η ανάδειξη της «Πανσπουδαστικής» σε πρώτη δύναμη είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε την εξής δήλωση για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών:

«Το μήνυμα των φοιτητικών εκλογών, με την "Πανσπουδαστική" να αναδεικνύεται πρώτη δύναμη μετά το 1986, είναι μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα αγώνα ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να συκοφαντήσει και να καταπνίξει τη φωνή των φοιτητών.

Τα κόκκινα γαρίφαλα στις κάλπες είναι μήνυμα ελπίδας ότι οι φοιτητές, με τη συλλογική τους δράση, θα επιβάλουν το δίκιο τους για τις σπουδές και το μέλλον που έχουν ανάγκη».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.