Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Πάτρα - Αθήνα: Ένα συλλαλητήριο δρόμος ― Για να μη ζεις χωρίς ρεύμα ― Όλοι αύριο, 29/1/2022, στο Σύνταγμα, για την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων και του λαού! ― Ξεπέρασαν τις 100 οι συμμετoχές σωματείων και φορέων (2 VIDEO)

 (Το Κάλεσμα pdf)

*

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Όλοι αύριο στο Σύνταγμα, για την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων και του λαού!

Μέχρι τελευταία στιγμή η προπαγάνδιση της αυριανής κινητοποίησης

Παρασκευή 28/01/2022 - 11:34

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της δημοτικής αρχής Πάτρας και του Εργατικού Κέντρου της πόλης για τη μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα με όλα τα μέσα, και με λεωφορεία, αύριο Σάββατο.

Εργατικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς που λαμβάνουν μέρος στην πορεία από την Πάτρα, θα ενώσουν τις φωνές τους στο Σύνταγμα με τη συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα και φορείς της Αττικής, σε μια μεγάλη αγωνιστική συνάντηση, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων.

Στόχος, να ακουστούν δυνατά οι διεκδικήσεις τους απέναντι στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των προηγούμενων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), που διαχρονικά καταδικάζει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, στην ακρίβεια, στους μισθούς - ψίχουλα, στην ανασφάλιστη εργασία, μέχρι και στο φόβο των φυσικών φαινομένων, να μην καούν το καλοκαίρι, να μην πνιγούν ή αποκλειστούν από τα χιόνια τον χειμώνα.

Η αναχώρηση των φορέων της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 π.μ. έξω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Στην Ομόνοια θα γίνει αγωνιστική «υποδοχή» από μαζικούς φορείς του Δήμου Αθήνας και φοιτητικούς Συλλόγους. Θα ακολουθήσει κοινή πορεία ως το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκονται Συνδικάτα και φορείς της Αττικής.

Μέχρι τελευταία στιγμή πραγματοποιούνται εξορμήσεις, για να φτάσει παντού το κάλεσμα συμμετοχής, ενώ συνεχώς πληθαίνουν οι συμμετοχές. (Διαβάστε παρακάτω)

Να ζεις χωρίς ρεύμα...

Στην Πάτρα, το 2022, όπως τονίζεται και στο κάλεσμα δημοτικής αρχής και Εργατικού Κέντρου,νοικοκυριά ζουν χωρίς ρεύμα,με άτομα να απομονώνονται, να ντρέπονται για τη ζωή που βιώνουν επειδή δεν μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές τους ανάγκες. Τέτοιες μαρτυρίες, «γροθιά στο στομάχι» για κάθε έναν που θέλει να λέγεται άνθρωπος, καταγράφει σήμερα ο «Ριζοσπάστης».

Ζητήματα που απαιτούν λύσεις τώρα, που έχουν αναδειχθεί με κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις, αποτελώντας μία από τις βασικές αιχμές και της αυριανής πορείας.

Χαρακτηριστική της κατάστασης είναι η ζωή που βιώνει ο 62χρονος Γ. Ι., άνεργος τα τελευταία χρόνια μετά το κλείσιμο της ατομικής επιχείρησης που διατηρούσε. Από τις 3/3/2021 στερείται το ρεύμα, για οφειλές 6.173 ευρώ, τα οποία η ΔΕΗ - όπως μας λέει - ζητά εξολοκλήρου προκειμένου να προχωρήσει η επανασύνδεση. Στη μονοκατοικία όπου μένει, στα Μποζαΐτικα, η θερμοκρασία, όταν δεν κάνει πολύ κρύο, είναι σταθερά στους 5 βαθμούς. Εξηγεί: 

«Κάνω μπάνιο με κρύο νερό όταν η θερμοκρασία έξω είναι πάνω από 10 βαθμούς. Πέρυσι έμεινα 31 μέρες στο νοσοκομείο επειδή αρρώστησα και από τότε ακόμα δεν έχω επανέλθει κανονικά».

Σημειώνει δε ότι ότι είναι εντελώς αδύνατο ως δικαιούχος του ΚΕΑ να μπορεί να ρυθμίσει και την αποπληρωμή του ρεύματος με τα ποσά που του ζητούνται, υπογραμμίζοντας: 

«Όταν ζεις χωρίς ρεύμα, θέτεις συνεχώς σε κίνδυνο τη ζωή σου. Είσαι στην απόλυτη εξαθλίωση». Χαιρετίζει την κινητοποίηση δήμου και Εργατικού Κέντρου και αγανακτώντας τονίζει: «Δεν γίνεται επειδή ρύθμισα τις οφειλές μου το 2019 να μη γίνεται ξανά δεκτό το αίτημά μου, τη στιγμή μάλιστα που δεν εργάζομαι. Δεν γίνεται να αντιμετωπιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Ο 55χρονος Θ. Κ., άνεργος σερβιτόρος, διαμένει σε γκαρσονιέρα στου Λάγγουρα, χωρίς ρεύμα εδώ και 14 μήνες, και ζει με φαγητό από το Γηροκομείο. Η κινητοποίηση είναι αναγκαία, επισημαίνει και προσθέτει: 

«Περιμένω να μπω στο ταμείο ανεργίας στις 21 Φλεβάρη. Ακόμα και τότε μου είναι αδύνατον να καταβάλλω 100 ευρώ τον μήνα ως εγγύηση για τη ρύθμιση στη ΔΕΗ. Κοιτάζω να κάνω όπου μπορώ μεροκάματα, ίσα για να συντηρούμαι, ενώ συγγενικό μου ανήμπορο άτομο που διέμενε μαζί μου το έστειλα σε άλλον συγγενή, για να έχει τουλάχιστον λίγη θέρμανση».

Στη φτωχογειτονιά των εργατικών κατοικιών Λεύκας, ο 63χρονος Α. Β., άνεργος, ζει με το ΚΕΑ, χωρίς ρεύμα, με τη βοήθεια της γειτονιάς και τη συμβολή της δημοτικής αρχής, μέσω των κοινωνικών δομών. 

«Δεν υπάρχει τρόπος ούτε για το φαγητό», εξηγούν στη γειτονιά, σημειώνοντας: «Και η μπουκάλα γκάζι που χρειάζεται, κι αυτή πρέπει να πληρωθεί».

Αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετωπίζει η 75χρονη Θ. Γ., που μένει στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα, συνταξιούχος της Πρόνοιας, πρώην εργαζόμενη στην «Πειραϊκή - Πατραϊκή» και ζώντας με 320 ευρώ σύνταξη. 

«Με αυτά τι να πληρώσεις; Φάρμακα; Γιατρούς; Φαγητό; Χειμώνα - καλοκαίρι με το κερί και τη βοήθεια των γειτόνων, με μια μπουκάλα γκάζι για θέρμανση και τα απολύτως απαραίτητα», επισημαίνει.

Μετρούν συμμετοχές

Στην Ταραμπούρα, όπου οι εργατικές κατοικίες κατασκευάστηκαν το 1975, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος συμμετέχει στη μεγάλη πορεία, με τον πρόεδρό του, Θανάση Δακόλα, να δηλώνει: 

«Κάνουμε σοβαρή προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της η γειτονιά μας, όπου επικρατούν πολλά προβλήματα, φτώχειας και εγκατάλειψης, ζητήματα που αγγίζουν συνολικά τον λαό». Στέκεται στις προσπάθειες του Συλλόγου, με έκφραση καθημερινής αλληλεγγύης και επικροτώντας την αγωνιστική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και του Εργατικού Κέντρου. Ο Σύλλογος έχει κλείσει λεωφορείο για την Αθήνα, καθώς όπως τονίζει ο πρόεδρος «απαιτείται και η δική μας κινητοποίηση».

Σε αυτούς τους ρυθμούς ο Παμμικρασικατικός Σύλλογος οργανώνει τη δική του παρουσία, δίνοντας βάρος και στη φτωχογειτονιά των Προσφυγικών.«Το Σάββατο θα έρθω με τα παιδιά μου», δηλώνει η Μένη Ατταλόγλου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, προσθέτοντας: «Παλεύουμε και για όλους αυτούς που δεν μπορούν να έρθουν, όπως ανήμποροι συνταξιούχοι των 300 ευρώ, οι οποίοι βοηθούνται από το Σύλλογο».

Μεγάλο κομβόι

Με μέρος του στόλου οχημάτων του δήμου στην Αθήνα θα βρεθεί και το Σωματείο Οδηγών, με τον πρόεδρό του, Βασίλη Παπανδριανό, να λέει: 

«Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Οχι μόνο συμφωνούμε με αυτήν την πρωτοβουλία, αλλά δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της». Συμπληρώνει ότι «οι ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων, συνολικά του λαού της Πάτρας, εκφράζονται μέσα από την κινητοποίηση», χαιρετίζει τη συγκέντρωση των συνδικάτων της Αθήνας στο Σύνταγμα και υπογραμμίζει πως «μόνο μέσα από τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

Ξεπέρασαν τις 100 οι συμμετοχές

Εξορμήσεις μέχρι τελευταία στιγμή

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη πορεία οι εξής φορείς:

1.    Εργατικό Κέντρο Πάτρας

2.    Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας

3.    Συνδικάτο Εργαζομένων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας

4.    Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού & Ξενοδοχείων Αχαΐας

5.    Συνδικάτο Μετάλλου Πάτρας

6.    Σωματείο Νέων Τεχνολογιών & Τηλεπικοινωνιών Αχαΐας

7.    Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας

8.    Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Ιδιωτικής Υγείας Αχαΐας

9.    Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου - Παράρτημα Πάτρας

10.   Ένωση Εργαζομένων Εργοστασίου ΕΛΠΑΚ

11.   Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τύπου - Χάρτου & Γραφικών Τεχνών Αχαΐας

12.   Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ)

13.   Σωματείο Εργαζομένων στη ΜΕΡΙΜΝΑ

14.   Σωματείο Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων & Λοιπών Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Πατρέων

15.   Σωματείο Οδηγών Αυτοκινήτων Δήμου Πατρέων

16.   Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Πατρέων

17.   Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Πάτρας

18.   Συνδικάτο Διανομέων - Ντελιβεράδων Αχαΐας

19.   Σωματείο Εργαζομένων στα «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ» (παράρτημα Πάτρας)

20.   Σωματείο Εργαζομένων «Σκλαβενίτη» Αχαΐας

21.   Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Αχαΐας

22.   Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πάτρας & Περιχώρων

23.   Σωματείο ΤΣΑ - ΟΑΕΕ Πάτρας

24.   Σωματείο Προσωπικού Εργοστασίου GROWN HELLAS CΑN «Ο ΑΓΩΝΑΣ»

25.   Συνδικάτο Ποτών - Τροφίμων Αχαΐας

26.   Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ

27.   Πανελλαδική Ένωση Νοσοκόμων - Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης - Παράρτημα Πάτρας Νοσοκομείου Ρίου

28.   Σύλλογος Εργαζομένων Φιλανθρωπικού Σωματείου Κιβωτός Αγάπης (ΣΕΦΙΣΚΑ)

29.   Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

30.   Σύλλογος Εργαζόμενων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

31.   Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας

32.   Σύλλογος Συνταξιούχων ΝΑΤ

33.   Συνδικάτο Οικοδόμων Αιγίου

34.   Σωματείο Συνταξιούχων Αιγίου

35.   Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (ΟΕΒΕΣΝΑ)

36.   Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας

37.   Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας

38.   Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ)

39.   Παμμικρασιατικός Σύλλογος Πατρών & Περιχώρων

40.   Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς

41.   Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζαβλανίου

42.   Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαβλανίου

43.   Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλοκάμπου

44.   Σύλλογος Φίλων Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης

45.   Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας

46.   Πολιτιστικός Σύλλογος Αρόης

47.   Σύλλογος Αγίας Αλεξιώτισσας

48.   Σύλλογος Παναγίας Αλεξιώτισσας

49.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μπεγουκλακίου Πάτρας

50.   Πολιτιστικός Σύλλογος Παγώνας Πάτρας

51.   Πολιτιστικός Σύλλογος Εγλυκάδας «Η Έκφραση»

52.   Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Συχαινών

53.   Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθούπολης

54.   Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβόλας

55.   Πολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης

56.   Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα

57.   Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμός Νο 8

58.   Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Διονυσίου

59.   Πολιτιστικός Σύλλογος Τερψιθέας

60.   Πολιτιστικός Σύλλογος Ρίου

61.   Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Πατρών «Η Δράση»

62.   Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου «Δροσιά»

63.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μποζαϊτίκων

64.   Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης

65.   Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτεών

66.   ΑΣ Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας»

67.   Αγροτικός Σύλλογος Ερυμάνθου

68.   Σύλλογος Σπουδαστών Πειραματικού Δημοσίου ΙΕΚ Πάτρας

69.   Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πάτρας

70.   Παράτημα του ΕΣΥΝ Πάτρας

71.   Επιτροπή Πυρόπληκτων Σουλίου Πάτρας

72.   Κοινωνικός Οργανισμός Δ. Πατρέων

73.   Καρναβαλικός Οργανισμός

74.   ΔΗΠΕΘΕ

75.   Σύλλογος Δασκάλων Πάτρας

76.   Α'  ΕΛΜΕ Αχαΐας

77.   Σωματείο Εργαζομένων Εργοστασίου Πατραϊκής Χαρτοποιίας «Ellite»

78.   Σωματείο Εργαζομένων «LIDL» ΒΙΠΕ Αχαΐας

79.   Ένωση Γονέων Πάτρας

80.   Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

81.   Σύλλογος Μηχανολόγων Μηχανικών

82.   ΣΤΕΦ

83.   Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών ΣΟΦΕΠ

84.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος

85.   Πολιτιστικός Σύλλογος Γηροκομείου

86.   Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων

87.   Σύλλογος Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ παράρτημα Πάτρας

88.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυγιάννη

89.   ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Πάτρας

90.   Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός & Αθλητικός Σύλλογος Έσω - Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας Πατρών

91.   Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Χαράλαμπος

92.   Πολιτιστικός Σύλλογος Γλαύκος

93.   Πολιτιστικός Σύλλογος Ειρήνης και Φιλίας

94.   Συντονιστικό Συλλόγων Ανατολικού Διαμερίσματος για τον Ριγανόκαμπο

95.   Εκπολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Πατρών

96.   Σύλλογος Εργαζομένων Διοικητικού Προσωπικού Παν/μίου Πατρών

97.   Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας - Ηλείας (ΕΣΚΑ-Η)

98.   Παναχαϊκός ΑΟ

99.   Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Βούντενης

100.     Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων

101.     Δόξα Παραλίας

102.     Ίκαρος Πετρωτού

103.     Περιβόλα Πατρών

104.     ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988

105.     ΓΣ Άτλας Πατρών

106.     ΓΑΣ Αλέξανδρος

107.     Σωματείο Εργαζομένων Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας «Πάμε Μπροστά»

108.     Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η Ομάδα»

109.     Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας»

110.     Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Πάτρας

111.     Φοιτητικός Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Υπολογιστών

112.     Φοιτητικός Σύλλογος ΣΕΥΠ

113.     Σύλλογος Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων Φυσικού «Γαλιλαίος».

114.     Η Πρόεδρος, Σοφία Μητρούλια και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Αραχωβιτίκων

115.     Η πρόεδρος ,Ελένη Τζίφα και τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Αλιευτικού Καταφυγίου Πατρών

116.     Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων

117.     Ο Αλιευτικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων

118.     Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αραχωβιτίκων

119.     Ο Αθλητικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων-Ακταίου «Αίαντας»

120.     Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σουλίου Πάτρας "Η Πρόοδος"

Παρόντες του Αθλητισμού

Επίσης συμμετέχουν και μια σειρά παράγοντες του Αθλητισμού και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Ανδρουλάκης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τόλης Αποστολόπουλος πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Στίβου, Πάνος Κυρλιγκίτσης, μέλος του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Πατρών  «ΙΑΣΩΝ», Νίκος Μπαλάσης, πρόεδρος ΔΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, Βαγγέλης Ξυγκάκης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Θόδωρος Πατρώνης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, προπονητής, Γιώργος Παπανδρεόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Πετρόπουλος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Σταυρόπουλος, μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας 2004 ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ - προπονητής, Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Patras Stratego Team, Γιώργος Παππάς, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας - πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Στάσα Ανδριοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας Στίβου (Παναχαϊκή), Νίκη Ανδριοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας Στίβου (Παναχαϊκή), Καίτη Φλάμπουρα, εθνική προπονήτρια Ρυθμικής, Δήμητρα Κουτροπούλου, εθνική προπονήτρια Γυμναστικής, Βασίλης Kόλλιας, πρωταθλητής Ελλάδας Ενόργανης Γυμναστικής, Στέφανος Κακογιάννης, πρωταθλητής Ελλάδας Τραμπολίνο.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.