Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Θα ψοφήσετε στην τρύπα σας, φίδια! — Μάγδα Φύσσα: Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος — ΚΚΕ: Ο φασισμός είναι τέκνο του συστήματος — Συνήγοροι ΠΑΜΕ: Δικαίωση, αλλά ο στόχος είναι το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, που γεννά και τρέφε το φασισμό — Στο κελί οι ναζί εγκληματίες: Οι ποινές αναλυτικά (3 VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

ΕΧΩ δει τον αετό μες στη δίνη
Του γλαυκού, με πληγές να πετάει.
Στη φωλιά της οχιά να ψοφάει
Το δικό της φαρμάκι σαν πίνει.

Χοσέ Μαρτί, Απλοί Στίχοι, Ι: 12/18 (1891)
Mετάφραση: Μπάμπης Ζαφειράτος

 

 

*

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης

(VIDEO - ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 22/10/2020 - 16:48 - Ενημέρωση: Πέμπτη 22/10/2020 - 16:53

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» ακούστηκε στα σκαλιά του Εφετείου την ώρα που η Μάγδα Φύσσα βγήκε συγκινημένη από τη δικαστική αίθουσα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η μητέρα του δολοφονημένου μουσικού, που έγινε σύμβολο στον αγώνα για να σαπίσουν στη φυλακή οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, συνθήματα και δάκρυα χαράς από τους φίλους και τους δικηγόρους της οικογένειας και των υπόλοιπων θυμάτων.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς της την Πολιτική Αγωγή για τον τεράστιο αγώνα που έκανε, καθώς και όλον αυτό τον κόσμο που τους στήριξε.

Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος...

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν θεωρεί ότι δικαιώνεται ο Παύλος, η Μάγδα Φύσσα απάντησε:

«Αυτό δεν το ξέρω, εάν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος εάν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, γι' αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος».

Λίγο νωρίτερα είχε ξεσπάσει σε δάκρυα μέσα στη δικαστική αίθουσα με το άκουσμα της απόφασης ότι θα μπουν στη φυλακή [βλέπε κάτω] οι περισσότεροι χρυσαυγίτες που ήταν κατηγορούμενοι στη δίκη.









902, Πηγή φωτό: Eurokinissi

*

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η λαϊκή απαίτηση ήταν να βρεθούν οι ναζί στη φυλακή - Δεν χωρά κανένας εφησυχασμός, ο φασισμός είναι τέκνο του συστήματος

Πέμπτη 22/10/2020 - 15:28 - Ενημέρωση: Πέμπτη 22/10/2020 - 16:28

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για την απόφαση του δικαστηρίου [βλέπε κάτω] σχετικά με τη φυλάκιση των καταδικασμένων χρυσαυγιτών:

«Η απόρριψη των αιτημάτων αναστολής για την πλειοψηφία των καταδικασμένων ναζιστών-εγκληματιών της ΧΑ και ιδιαίτερα για τον πυρήνα της διευθυντικής ομάδας ήταν η αυτονόητη απόφαση, τόσο ως προς τη βαρύτητα των πράξεών τους όσο και ως προς το περί δικαίου αίσθημα του λαού, πάνω απ’ όλα των ίδιων των θυμάτων της ΧΑ.

Η λαϊκή απαίτηση ήταν να βρεθούν οι ναζί στη φυλακή, έστω και μ’ αυτές τις μειωμένες ποινές, που είναι τέτοιες εξαιτίας και της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

Η καταδίκη του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος ήταν αναγκαία, ωστόσο δεν χωρά κανένας εφησυχασμός.

Ο φασισμός είναι γνήσιο τέκνο αυτού του σάπιου συστήματος, η διαπλοκή του με τμήματα του αστικού κράτους και του κεφαλαίου έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως και στην ίδια τη δίκη, κι αν όλοι αυτοί χρειαστούν πάλι τη ΧΑ ή κάποια άλλη ναζιστική παραφυάδα, δεν θα διστάσουν να την εμφανίσουν και να τη στηρίξουν σε βάρος του λαού».

902

*

 

ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Η φυλάκιση των περισσότερων ναζί δικαιώνει τα θύματα και ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του λαού

Πέμπτη 22/10/2020 - 14:45 - Ενημέρωση: Πέμπτη 22/10/2020 - 15:35

Η φυλάκιση των περισσότερων ναζί [βλέπε κάτω] δικαιώνει τα θύματα και ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του λαού μας, σημειώνουν σε δήλωση οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και τονίζουν πως κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται γιατί οι ρίζες του φασισμού βρίσκονται βαθιά μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ:

Η απόρριψη των αιτημάτων ανασταλτικής δύναμης των εφέσεων της πλειοψηφίας των καταδικασμένων Χρυσαυγιτών, για διεύθυνση και ένταξη στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση και για τα άλλα σοβαρά εγκλήματά τους, παρά την αντίθετη προκλητική εισαγγελική πρόταση, ανταποκρίνεται στη βαρύτητα των εγκληματικών πράξεών τους, όπως αναγνωρίστηκαν από το δικαστήριο.

Παρά τις επιεικείς ποινές που επιβλήθηκαν στους εγκληματίες ναζί, η οδήγησή των περισσότερων από αυτούς στις φυλακές δικαιώνει τα θύματα των εγκληματικών τους πράξεων και ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του λαού μας.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά, επισημαίνουμε ότι κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται γιατί οι ρίζες του φασισμού βρίσκονται βαθιά μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός μας πρέπει να εντείνουν τον αγώνα τους για την απομόνωση του φασισμού παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, σε κάθε γειτονιά, στοχεύοντας το ίδιο το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, που τον γεννά και τον τρέφει.

Αθήνα, 22 Οκτώβρη 2020

Αντώνης Αντανασιώτης

Άγγελος Βρεττός

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Μάνος Μαλαγάρης

Παναγιώτης Σαπουντζάκης

Χάρης Στρατής

902

*

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Στο κελί οδηγείται η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή - Αναστολή σε 12 από τους 50

Πέμπτη 22/10/2020

Στη φυλακή οδηγούνται οι εγκληματίες ναζί, εκτός από πέντε πρώην βουλευτές και 7 καταδικασμένους για για τους οποίους δόθηκε αναστολή ποινής. [Στο τέλος πιο αναλυτικά]

Συνεπώς, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής οδηγείται στη φυλακή καθώς δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της: Νίκος Μιχαλολιάκος 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Ιωάννης Λαγός 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες, Ηλίας Κασιδιάρης 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Γιώργος Γερμενής 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες, Χρήστος Παππάς 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες, Ηλίας Παναγιώταρος 13 έτη κάθειρξη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος 10 έτη κάθειρξη.

Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μοχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους.

Από το ΑΤ ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης. 

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.


Οι καταδικασθέντες που οδηγούνται στη φυλακή για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση είναι οι: Νικόλαος Αποστόλου (κάθειρξη 7 ετών), Αντώνης Γρέγος (κάθειρξη 6 ετών), , Πολύβιος Ζησιμόπουλος (6 έτη), Παναγιώτης Ηλιόπουλος (κάθειρξη 7 ετών), Νίκος Κούζηλος (7 έτη), Διονύσιος Λιακόπουλος (6 έτη κάθειρξη), Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (6 έτη κάθειρξη) και Νίκος Μίχος (6 έτη, του είχε αναγνωριστεί ελαφρυντικό), Θωμάς Μπαρέκας (6 έτη και 2 μήνες), Νίκος Παπαβασιλείου (6 έτη), Βενετία Πόπορη (7 έτη κάθειρξη), Βασίλειος Σιατούνης (6 έτη), Χρήστος Στεργιόπουλος (6 έτη) και Αθανάσιος Στράτος (6 χρόνια) Γ. Τσακανίκας, ως μέλη της οργάνωσης.

Για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Παύλου Φύσσα στη φυλακή οδηγούνται οι: Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε ισόβια για την ανθρωποκτονία του αδικοχαμένου μουσικού και σε επιπλέον κάθειρξη 14 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ακόμη, στη φυλακή για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας Φύσσα οδηγούνται οι: Ιωάννης Άγγος, Α. Αναδιώτης, Ελπιδοφόρος Καλαρύτης, Ιωάννης Κομιάνος, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Σταμπέλος, Αθανάσιος Τσόρβας, Νικόλαος Τσόρβας, Αριστοτέλης Χρυσαφίτης, Γεώργιος Πατέλης, Λέων Τσαλίκης και Ιωάννης Καζαντζόγλου. 

Για την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων στη φυλακή οδηγούνται οι: Δ. Αγριογιάννης, Μάρκος Ευγενικός, στους οποίους έχει επιβληθεί κάθειρξη 7 ετών και ο Αναστάσιος Πανταζής, πρώην πυρηνάρχης Περάματος, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε 10ετή κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 24 μηνών.

Αναστολή έλαβαν οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης, στους οποίους επεβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ και της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής

Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες σε καθείρξεις, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές.

Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους με αναστολή οι: Γιώργος Σκάλκος, Γιώργος Δήμου, Θωμάς Μαρίας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Καστρινός και Εμμανουήλ Δασκαλάκης, στους οποίους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Οι Δήμου και Σκάλκος έχουν καταδικαστεί για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και τους έχει δοθεί ελαφρυντικό.

Ο Θ. Μαρίας έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας των Αιγύπτιων αλιεργατών και του έχει αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Ορισμένοι έχουν πλέον τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής τους.

Συνολικά στη φυλακή οδηγούνται 38 καταδικασθέντες, ενώ σε 12 δόθηκε αναστολή.

Η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε τη λήξη των συνεδριάσεων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πέντε από τους καταδικασθέντες για την Χρυσή Αυγή έχουν παρουσιαστεί στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους μέχρι στιγμής, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην δώσει αναστολή στις ποινές των περισσοτέρων.

Πρόκειται για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, τον Γιώργο Πατέλη και τον Γιάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους στη Νίκαια, τον Γιώργο Τσακανίκα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και τον Μάρκο Ευγενικό στο Α.Τ. Περάματος.

Αλλοι δέκα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια, όπου είχαν μεταβεί αναμένοντας την απόφαση και θα οδηγηθούν κατευθείαν στο Τμήμα Μεταγωγών απ’ όπου θα μεταχθούν στις φυλακές.

Όλοι οι καταδικασθέντες, που θα φυλακιστούν σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, είτε παραδοθούν είτε συλληφθούν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ, όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για την κράτηση τους στον 7ο όροφο και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη σήμανση τους και στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στο Εφετείο, ο οποίος θα ορίσει και το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί ο καθένας.

Αμέσως μετά θα οδηγηθούν στο Τμήμα Μεταγωγών για τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η ηγετική ομάδα, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις ίδιες φυλακές καθώς και στα καταστήματα κράτησης Μαλανδρίνου και Τρικάλων, εκτός και είναι διαφορετικές οι αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέα.

Στις φυλακές όλοι οι καταδικασθέντες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω Covid-19, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στη συνέχεια στα κελιά τους. Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατουμένους, αλλά και μεταξύ τους όσοι βρίσκονται σε διαμάχη, για λόγους ασφαλείας.

902 και imerodromos

*

Όλες οι ποινές

Το Διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Νίκος Μιχαλολιάκος
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Ιωάννης Λαγός
13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες

Ηλίας Κασιδιάρης
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Γιώργος Γερμενής
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Χρήστος Παππάς
13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες

Ηλίας Παναγιώταρος
13 έτη κάθειρξη

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
10 έτη κάθειρξη

Πρώην Βουλευτές που καταδικάστηκαν για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς ελαφρυντικό

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
7 έτη

Νίκος Κούζηλος
7 έτη

Ελένη Ζαρούλια
6 έτη

Πολύβιος Ζησιμόπουλος
6 έτη

Αντώνης Γρέγο
6 έτη

Δημήτρης Κουκούτσης
6 έτη

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
6 έτη

Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με ελαφρυντικό

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
5 έτη κάθειρξη

Μιχάλης Αρβανίτης
5 έτη κάθειρξη

Ευστάθιος Μπούκουρας
5 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Νίκος Μίχος
6 έτη κάθειρξη

Για την Ανθρωποκτονία Φύσσα

Γιώργος Ρουπακιάς
Ισόβια και 14 έτη

Ιωάννης Άγγος:
9 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Αναδιώτης Αναστάσιος:
7 έτη

Δήμου Γιώργος:
7 έτη

Καζαντζόγλου Ιω.
10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Καλαρίτης Ελπιδοφόρος
9 έτη κάθειρξη

Κομιανός Ιω.
9 έτη κάθειρξη

Κορκοβίλης Κων.
9 έτη κάθειρξη

Μιχάλαρος Αν.
9 έτη κάθειρξης και 2 μήνες

Πατέλης Γιώργος, Πυρηνάρχης Νίκαιας
10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Σαντοριναίος Στ.
Για παράνομη Οπλοφορία 2 χρόνια και χρηματική ποινή 2000 ευρώ αναστολή επι τριετία

Σκάλκος Γ.
7 έτη κάθειρξη

Σταμπέλος Γ.
9 έτη κάθειρξη

Τσακανίκας Γ.
6 έτη

Τσαλίκης Λέων
9 έτη κάθειρξης

Τσόρβας Αθ.
9 έτη κάθειρξης

Τσόρβας Νικ.
9 έτη κάθειρξης

Χρυσαφίτης Αρ.
7 έτη κάθειρξης

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΑΛΙΕΡΓΑΤΩΝ

Αγριογιάννης Δημ.
7 έτη κάθειρξης

Ευγενικός Μάρκος
7 έτη κάθειρξης

Θωμάς Μαρίας
7 έτη κάθειρξης

Κων. Παπαδόπουλος
7 έτη κάθειρξης

Ανταστ. Πανταζής
Πυρηνάρχης περάματος
10 έτη και 24 μήνες

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΜΕ

Κυριάκος Αντωνακόπουλος
3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως

Καστρινός Ιω.
3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ Ημερησίως

Αντώνης Χατζηδάκης
6 έτη και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ Ημερησίως

Καταδικασμένοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Νικ. Αποστόλου
7 έτη κάθειρξη

Αριστ. Δασκαλάκης
5 χρόνια κάθειρξη

Λιακοπουλος Διον.
6 έτη κάθειρξη

Μπαρέκας Θωμάς
6 έτη κάθειρξης και 2 μήνες

Νικ. Παπαβασιλείου
6 έτη

Βενετία Πόπορη
7 έτη κάθειρξη και 4 μήνες

Βας. Σιατούνης
6 ετη κάθειρξη

Χρ. Στεργιοπουλος
6 ετη κάθειρξη

Αθ. Στράτος
6 χρόνια κάθειρξη

Γ. Τσακανίκας
6 έτη κάθειρξη

Μικελάτου Μαργαρίτα
2 χρόνια με τριετή αναστολή

Θεοδ. Στέφας
17 μήνες με τριετή αναστολή

Θεώνη Σκαρπελη
1 έτος φυλάκιση και 1.000 ευρώ με τριετή αναστολή

Αναστάσιος Χιλιος
2 έτη και 2.000 χρηματική ποινή μετατροπή προς 5 ευρώ ημερησίως

newsbeast

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.