Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Από το 1ο στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» (VIDEO)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Με μια αναδρομή στην ιστορία των Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», από το 1ο Φεστιβάλ το 1975, μέχρι σήμερα, η ΕΡΤ προέβαλε χτες Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ένα αφιέρωμα στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». 
Με πλάνα από τα Φεστιβάλ, με αναφορά σε σημαντικούς σταθμούς και ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού που «φώτισαν» με την παρουσία τους τις σκηνές του Φεστιβάλ, το αφιέρωμα πιάνει το νήμα από το 1ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και  δίνει τη σκυτάλη στο 43ο Φεστιβάλ, το οποίο σήμερα Πέμπτηανοίγει τις πύλες του στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ίλιον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.