Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το πρόγραμμα του ΛΑΕΝ, η εξουσία του λαού, οι πρόσφυγες της ΕΕ, και τα συνασπισμένα διαχειριστικά διλήμματα της κάλπης (VIDEO)

Συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο MEGA (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 10/09/2015 - 21:22
Τελευταία Ενημέρωση: Παρ, 11/09/2015 - 09:03
Όσο πιο δυνατό το ΚΚΕ, τόσο καλύτερα θα είναι για το λαό και τη χώρα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη.
Για το προσφυγικό πρόβλημα του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση του ΚΚΕ και σημείωσε ότι επικοινώνησε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό έτσι ώστε να μεταφέρει στον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο την ανάγκη να αναλάβει η ΕΕ με πτήσεις αεροσκαφών και με δρομολόγια πλοίων να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από τα ελληνικά νησιά στις χώρες προορισμού τους.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κυβερνητικού σχήματος με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, υπογράμμισε ότι υπάρχει η αντικειμενική βάση για να συγκυβερνήσουν με την ψήφιση του μνημονίου και πως υπάρχει στρατηγική ταύτιση να μην πειραχθεί ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, πρόσθεσε ότι οι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δυο κομμάτων και σχετίζονται με το πως θα διαχειριστεί η καπιταλιστική κρίση.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Ενότητας», ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε πως το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει διαφορετική πρόταση με τον λαό στην εξουσία με σχεδιασμένη οικονομία και δεν τάσσεται υπέρ της καπιταλιστικής ανάπτυξης και της παραμονής στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.