Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Θανάσης Παφίλης: ΚΚΕ· επειδή ο άλλος δρόμος είναι η κόλαση που ζούμε (VIDEO)


Θ. Παφίλης: Η πρόταση του ΚΚΕ είναι τεκμηριωμένη και η μόνη ρεαλιστική για το λαό (VIDEO)

Δημοσίευση: Τρί, 15/09/2015 - 16:04
Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη ρεαλιστική για το λαό γιατί είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και βασίζεται σε μια τεράστια εμπειρία, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στη Β' Αθήνας, μιλώντας στην ΕΡΤ1 την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη.
Ειδικότερα σημείωσε ότι ο κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες θα απογειώσει τις αναξιοποίητες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας. «Ο άλλος δρόμος είναι η κόλαση που ζούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε το λαό να εμπιστευτεί το ΚΚΕ και να το ισχυροποιήσει για να «μη συρθεί στην πλήρη εξαθλίωση» από τα μνημόνια, τα οποία, όπως είπε, είναι η προγραμματική βάση της νέας κυβέρνησης, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.
Υπενθύμισε ακόμα ότι το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή προειδοποίησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα καταργούσε τα μνημόνια, αλλά θα έφερνε και καινούργιο, γιατί συμφωνεί με την καπιταλιστική ανάπτυξη και την ΕΕ.
Αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα, είπε ότι είναι ένα νέο ανάχωμα για να εγκλωβιστεί ο λαός σε ένα δρόμο δοκιμασμένο και αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.