Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

MEGAς είσαι κύριε!

Πηγή φωτό

Πού το πάει το «MEGA»;
Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες - και μάλιστα σε συνθήκες εκλογικής μάχης - το δελτίο ειδήσεων του «MEGA» εξαφανίζει το ΚΚΕ.
Θυμίζουμε ότι την προτελευταία μέρα των εκλογών εξαφάνισε τη δραστηριότητα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με αστείες δικαιολογίες (βλέπε πιο κάτω).
Χτες, την αμέσως επόμενη μέρα των εκλογών, ενώ υπήρχε αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα υπόλοιπα κόμματα σε σχέση με τις πρώτες αντιδράσεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα και τους βουλευτές που εκλέγουν, για το ΚΚΕ δεν υπήρχε ούτε νύξη.


Μόνο κατόπιν των έντονων διαμαρτυριών του Γραφείου Τύπου της ΚΕ προς τον σταθμό, έπαιξαν κάποια ελάχιστα αποσπάσματα της Ανακοίνωσης της ΚΕ και αυτά προς το τέλος του δελτίου και ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα άλλα άσχετα θέματα.
Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είναι προφανές ότι η υποτίμηση του ΚΚΕ στο δελτίο ειδήσεων αποτελεί σκόπιμη επιλογή. Να είναι όμως σίγουροι ότι το ΚΚΕ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι!

Αγία Τριάς, ελέησον την Ψυχάραν σου
Πλήρης «εξαφάνιση» στο δελτίο του «MEGA»
Σοβαρά ερωτήματα γεννά, δύο μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, η στάση του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA», ο οποίος στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, χτες, Πέμπτη, «εξαφάνισε» πλήρως το ΚΚΕ και την προεκλογική του δράση.
Συγκεκριμένα:
  • -- Στο ρεπορτάζ για την απροκάλυπτη ομολογία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Π. Φύσσα, ενώ το «MEGA» πρόβαλε τις αντιδράσεις όλων των κομμάτων, «ξέχασε» να αναφέρει και το παραμικρό για το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ...
  • -- Στο ρεπορτάζ για τις δραστηριότητες των πολιτικών αρχηγών, δεν πρόβαλε απολύτως τίποτα από τη χτεσινή δραστηριότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα. Η δικαιολογία ότι αυτό έγινε γιατί άργησε η ΕΡΤ να στείλει πλάνα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Λιβαδειά είναι παντελώς έωλη, αφού αποσπάσματα από την εν λόγω ομιλία είχαν δοθεί έγκαιρα από το Γραφείο Τύπου του Κόμματος (οπότε θα μπορούσαν να μεταδοθούν έστω με «κάρτα» και χωρίς πλάνα), ενώ ο Δ. Κουτσούμπας έδωσε χτες δύο ακόμα τηλεοπτικές συνεντεύξεις, μία στην πρωινή εκπομπή του «ΑΝΤ1» και μία το απόγευμα στο κανάλι «SBC», οπότε το «MEGA» θα μπορούσε να αντλήσει υλικό και από εκεί...
  • -- Και, τέλος, ενώ το «MEGA» έκανε ρεπορτάζ για τα τηλεοπτικά σποτ των κομμάτων, στο ΚΚΕ αφιέρωσε μόλις 4 - 5 δευτερόλεπτα!
Σαν πολλές «συμπτώσεις» και... «αμέλειες» δε μαζεύονται στο παρά ένα από τις εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.