Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Θανάσης Παφίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ 1-2, το αφηρημένο αντιμνημονιακό μέτωπο, η συγκεκριμένη ΕΕ, κι ένας Ψαριανός άνω ποταμών και κάτω ουισκίων (Άλλη φορά να μην πίνεις όταν έρχεσαι - VIDEO)

(13:20)

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στην τηλεόραση του «Alpha» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 01/09/2015 - 09:24
Τελευταία Ενημέρωση: Τρί, 01/09/2015 - 09:41
Ο λαός τα δοκίμασε όλα, τώρα να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ θα δώσει δύναμη στη δύναμη του λαού. Τα άλλα κόμματα υπόσχονται καλύτερη διαχείριση του συστήματος, το ΚΚΕ διαβεβαιώνει ότι θέλει να το αλλάξει αυτό το σύστημα, για να πάρει ο κόσμος στα χέρια του τον  πλούτο που παράγει, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Alpha» το βράδυ της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015. 
Υπογράμμισε τις ευθύνες των στελεχών της Λαϊκής Ενότητας όταν ήταν κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι  ΣΥΡΙΖΑ 1 και 2 κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι μέσα στην ΕΕ με καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις για τον λαό, κάτι που το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι αυτό δεν ισχύει και σήμερα επιβεβαιώνεται.
Σε ρόλο υπερασπιστή του βάρβαρου, αντιλαϊκού συστήματος ο Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.