Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική υστερία του ευρωβουλευτή Χέλμουτ Σολτς, στελέχους του Γερμανικού Κόμματος Αριστερά «Die Linke», στο προεδρείο του οπορτουνιστικού Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ)


 «Ταξίδεψα στη χώρα σας σαν φιλοξενούμενος - Γερμανοί αντίπαλοι του Χίτλερ θύματα του Σταλινικού τρόμου: Οικογενειακές ιστορίες 1933-1956»Η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική υστερία του ευρωβουλευτή Χέλμουτ Σολτς, στελέχους του Γερμανικού Κόμματος Αριστερά «Die Linke», στο προεδρείο του οπορτουνιστικού Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), που διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -12 και 13 Νοέμβρη 2013- εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδεψα στη χώρα σας σαν φιλοξενούμενος - Γερμανοί αντίπαλοι του Χίτλερ θύματα του Σταλινικού τρόμου: Οικογενειακές ιστορίες 1933-1956».
Στην καταγγελία σημειώνει:
«Πρόκειται για άθλια επιχείρηση να παρουσιάσει Γερμανούς αντιναζιστές ως θύματα του Σοβιετικού εργατικού κράτους, ακόμη πιο βρώμικη εκδοχή της επίσημης πολιτικής της ΕΕ, της εξίσωσης του φασισμού - ναζισμού με τον κομμουνισμό, στην προώθηση της "θεωρίας των άκρων". 
  • Αποτελεί ύβρη στους χιλιάδες Γερμανούς κομμουνιστές και άλλους αντιφασίστες που αντιστάθηκαν, με τίμημα την ίδια τους τη ζωή, στη χιτλερική βαρβαρότητα.
  • Ωμή προσβολή στα εκατομμύρια των σοβιετικών ανθρώπων, των κομμουνιστών και των αγωνιστών στην ΕΣΣΔ και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, που έδωσαν τη ζωή τους για να συντριβεί η φασιστική θηριωδία
  • Χυδαία συκοφαντία του πρώτου εργατικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας, των πρωτόγνωρων κατακτήσεων που πέτυχαν οι εργαζόμενοι στο Σοσιαλισμό.
Η "Die Linke", το ΚΕΑ στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ - υποστηρίζουν στρατηγικές θέσεις της ΕΕ, συμμετέχουν με τα αστικά κόμματα στην αντικομμουνιστική εκστρατεία στην οποία πρωτοστατεί το Ευρωκοινοβούλιο και τα άλλα όργανα της ΕΕ, στην παραχάραξη και το ξαναγράψιμο της Ιστορίας που έγραψαν οι λαοί με το αίμα τους.
Οι εργάτες, οι άνθρωποι του μόχθου, οι τίμιοι αγωνιστές και αγωνίστριες να γυρίσουν την πλάτη στον οπορτουνισμό και τα κόμματά του.

Να τους αφήσουν να πλατσουρίζουν στο βούρκο που διάλεξαν, μαζί με τους εκμεταλλευτές και το πολιτικό προσωπικό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.