Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

«Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»: Σε συλλαλητήριο την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα Εργασιακά και την εγκληματική πολιτική, προχωρούν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και μαζικοί φορείς, καλώντας σε μαζική συμμετοχή (SPOTM)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ

Συλλαλητήριο αύριο στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα και την εγκληματική πολιτική (SPOT)

Σε συλλαλητήριο την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα Εργασιακά και την εγκληματική πολιτική, προχωρούν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και μαζικοί φορείς, καλώντας σε μαζική συμμετοχή.

«Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», σημειώνουν στο κάλεσμά τους. 

Η απόφαση για την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου πάρθηκε στη μεγάλη σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτωνπου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτέμβρη στο θέατρο του Πολυχώρου τωνΛιπασμάτων στη Δραπετσώνα

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο των Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων στις 15 Σεπτέμβρη στις 19.30 στο Σύνταγμα έχουν οριστεί στις 18.45 σε Παλαιά Βουλή, Ομόνοια και Προπύλαια.

Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στηρίζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό και Δέρμα (ΟΕΚΙΔΕ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Γάλα - Ποτά Τρόφιμα, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ).

Επίσης καλούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΠΡΝ. Ακόμα καλεί το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

902, Πέμπτη 14/09/2023 - 14:38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.